Life

Claudia Pavel a devenit prezentatoare TV. Ce emisiune moderează artista

Claudia Pavel pătrunde în lumea televiziunii. Cântăreața de la fosta trupă, ”Candy”, are propria emisiune, difuzată pe un post TV din țară.
24.02.2023 | 11:49
Claudia Pavel a devenit prezentatoare TV Ce emisiune modereaza artista
Postul TV unde Claudia Pavel are o emisiune. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Claudia Pavel, alias Claudia Cream, poate fi văzută acum de către fani nu doar pe scenă, ca artist, ci și ca prezentatoare TV. Va avea propria emisiune, cu tot felul de invitați și va aborda subiecte cotidiene. Artista a oferit câteva detalii despre acest proiect al său.

Claudia Pavel va avea propria emisiune TV. Pe ce post va putea fi văzută artista în rol de prezentatoare

La cei 38 de ani, Claudia Pavel pare foarte concentrată pe viața profesională. Mulți o cunosc ca artist, fostă membră a trupei ”Candy”, dar pe lângă asta puțini știu că este și profesoară de muzică, în cadrul propriei sale academii, și doctorandă în Filologie. La acestea, ea s-a gândit să mai adauge și rolul de prezentatoare.

ADVERTISEMENT

”Sunt mamă full time, am un proiect dedicat copiilor, de care mă ocup îndeaproape cu mare drag, „Academia micilor artişti” se numeşte. Pe Social Media sunt prezentă foarte mult, am o comunitate de un milion de followers pe instagram.

Am fel şi fel de campanii de promovare…Îmi fac şi doctoratul în Filologie… De aceea spum că fac multe. Şi, mai nou, am şi această emisiune, “Coffee & Cream”. Mai e şi muzica”, a spus Claudia Pavel pentru Click!

ADVERTISEMENT

”Coffe & Cream” se numește, așadar, emisiunea pe care Claudia Pavel urmează să o prezinte, începând din această duminică, de la ora 20:00. Va fi difuzată pe Canal 33 în fiecare duminică, de altfel, de la aceeași oră, așa cum a mai spus solista într-un video de promovare a noului său proiect.

Claudia Pavel are un program destul de încărcat după cum se poate observa, dar nu se plânge. Face totul cu plăcere, mai ales atunci când vine vorba despre sarcinile de mamă. Îi îndeplinește fiului ei, în vârstă de 10 ani, Noah, toate dorințele.

ADVERTISEMENT

”Cam aşa decurge o zi din viaţa mea: îl duc pe Noah la şcoală, în Pantelimon, apoi merg la sală, până termină el orele. Mi-am luat antrenor. Sunt obligată să fac sport, nu ştiu dacă ajungeam altfel. Aşadar: sunt mamă, sunt şoferul şi angajatul fiului meu, sunt bucătarul lui…

El merge şi la judo, aşa că stăm foarte mult prin oraş, până când terminăm programul. Noaptea scriu la doctorat, dau e-mailuri, pregătesc ce public online. Nu prea dorm, decât foarte puţin”, a mai declarat cântăreața pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Claudia Pavel este cunoscută publicului român după ce a făcut parte din trupa ”Candy”. Avea numai 15 ani când s-a alăturat formației și se întâmpla la începutul anilor 2000. Artista a fost și căsătorită la un moment dat cu un baschetbalist din SUA, Jeremy Lewis, dar căsnicia lor nu a rezistat și au divorțat. Cazul lor a fost unul destul de mediatizat în timpul despărțirii, deoarece nu a fost una pe cale amiabilă. În prezent, păstrează legătura de dragul copilului.

ADVERTISEMENT