Life

Claudia Puican, în lacrimi la TV: ”Îndrum pe toți care au părinți să-i prețuiască”

Claudia Puican a izbucnit în lacrimi la TV. Care a fost motivul? Cântăreața de muzică de petrecere și-a îndrumat fanii să-și prețuiască părinții.
03.03.2023 | 01:00
Claudia Puican in lacrimi la TV Indrum pe toti care au parinti sai pretuiasca
Ce supriză i-a făcut Cătălin Măruță Claudiei Puican. Sursa foto: captură video youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Puican a fost invitata lui Cătălin Măruță, joi, în emisiunea sa. Cântăreața de muzică de petrecere a vorbit despre familie și lipsurile din copilărie, iar la un moment dat a izbucnit în plâns. Părinții săi i-au făcut o surpriză la care nu se aștepta deloc.

Claudia Puican, în lacrimi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce surpriză i s-a făcut

Deși este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară în prezent și are succes cu melodiile sale, alături de Armin Nicoară, Claudia Puican ascunde un trecut cu multe greutăți. Înainte de a ajunge faimoasă, a copilărit într-o familie modestă.

ADVERTISEMENT

Tânăra solistă mai are patru surori și un frate, iar pe acesta din urmă, împreună cu părinții, i-a adus aproape de ea, în Timișoara. De altfel, fratele ei este înfiat, însă niciodată s-a simțit acest lucru, căci cu toții l-au considerat ca parte din familie, dintotdeauna.

În timp ce vorbea despre viața sa de până acum, Claudia Puican a avut parte de o surpriză mare, din partea lui Cătălin Măruță. În platou și-au făcut apariția părinții ei, moment în care a început să plângă și le-a transmis telespectatorilor să îi prețuiască pe cei care i-au crescut.

ADVERTISEMENT

” Mă bucur foarte mult că acum stă (n.r.fratele ei) cu părinții mei în casa cea nouă pe care am renovat-o. De fiecare dată când mă duc la ei acasă mă uit la ei și la locul de acolo și nu-mi vine să cred nici acum că ei stau lângă noi. 

Sunt atât de fericită că Dumnezeu e atât de mare. Dumnezeu vede oamenii care fac bine și care sunt buni. Îndrum pe toți care au părinți să-i prețuiască, să-i iubească, pentru că ne dăm seama poate prea târziu că ei sunt cei mai importanți oameni din viața noastră”, a precizat artista în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Claudia Puican are un frate înfiat. Ce problemă de sănătate are acesta

Soția lui Armin Nicioară a mai mărturisit că fratele mai mic s-a născut cu o malformație la maxilar, din cauza căreia nu poate vorbi foarte bine. Deși a încercat să-i rezolve problema cu ajutorul unui aparat dentar, tot ar mai fi nevoie de o procedură, consideră solista.

” (…)Noi suntem patru surori și fratele mai mic este înfiat, este verișorul nostru, dar este ca și fratele nostru, niciodată nu s-a pus problema să se facă diferență între noi. (…) El s-a născut cu o malformație la maxilar, nu ne-am dat seama, doar după cinci ani ne-am dat seama că nu vorbește. Acum vorbește, dar nu ca și noi.

ADVERTISEMENT

Chiar mă adresez oamenilor, dacă cunosc vreun medic care poate să ne ajute cu un sfat, unde se poate opera, să aibă și el o viață normală, pentru că el suferă foarte mult din cauza asta”, a mai transmis Claudia Puican.

Claudia Puican a ajuns cunoscută publicului prin melodiile sale alături de saxofonistul Armin Nicioară. Cei doi nu sunt doar colegi de scenă, ci și soți. Anul trecut au avut o nuntă grandioasă, cu 7 perechi de nași. În privința invitaților au fost mai restrânși, au avut o listă de 130 de persoane.

ADVERTISEMENT