Life

Claudia Puican nu a ținut cont de o superstiție la nunta cu Armin Nicoară. Ce gest a făcut la miezul nopții

Claudia Puican nu a ținut cont de o superstiție la nunta cu Armin Nicoară, care a avut loc aseară, în Turcia. Iată ce gest a făcut cântăreața la miezul nopții.
23.06.2022 | 17:54
Claudia Puican nu a tinut cont de o superstitie la nunta cu Armin Nicoara Ce gest a facut la miezul noptii
Claudia Puican nu a ținut cont de o superstiție la nunta cu Armin Nicoară. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit lseara trecută, iar blondina nu a ținut cont de o anumită superstiție la marele eveniment. Nunta celor doi a avut loc în Turcia.

Claudia Puican nu a ținut cont de o superstiție la nunta cu Armin Nicoară

Cei doi artiști au organizat o petrecere mare în Turcia, într-un resort de lux din Belek, acolo unde cazarea ajunge la  6.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și partenera lui de viață s-au distrat pe cinste, în stil turcesc. La petrecere au venit membri ai familiei, dar și prieteni și nume cunoscute din showbiz.

La miezul nopții, Claudia Puican a făcut un gest care le-a atras atenția tuturor. Cântăreața a pus mâna pe microfon și a început să cânte cele mai actuale și îndrăgite melodii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, i-a făcut și câteva dedicații soțului ei. Invitații au filmat „concertul” artistei, care a făcut un mare show la propria nuntă.

Soția saxofonistului nu a ținut cont de o superstiție pe care mulți artiști o respectă în ziua nunții lor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artiștii nu cântă la acest eveniment important din viața lor. Potrivit unei zicale din popor, cântatul la propria nuntă aduce un divorț inevitabil, scrie wowbiz.ro.

În ciuda acestei superstiții, Claudia Puican și Armin Nicoară nu se tem de nimic și au încredere că dragostea dintre ei poate trece peste orice obstacol.

ADVERTISEMENT
Claudia Puican nuntă
Claudia Puican a cântat la nunta cu Armin Nicoară. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

O cântăreață din România a divorțat după ce a cântat la nunta ei

Unii artiști din România au avut parte de ghinion după ce au cântat la nunta lor. De exemplu, Adina de la trupa Heaven a divorțat din cauza infidelității. Cântăreața a fost căsătorită cu un teolog timp de șapte ani.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, artista a spus că pune ghinionul în dragoste pe seama faptului că a cântat la propria nuntă. După tot ce s-a întâmplat, Adina a spus că niciodată nu va mai cânta la nunta ei.

„Nu voi cânta la nunta mea, nu e bine, se spune că dacă vei cânta la nunta ta te desparţi, divorţezi.

Eu am făcut asta când m-am măritat, la nunta mea acum 12 ani şi am divorţat, drept urmare nu o să mai cânt niciodată la nunta mea.”, a declarat vedeta la Kanal D, potrivit sursei citate mai sus.