Fotbal intern

Ce spune Claudiu Belu despre controversele de la Astra – FCSB 0-2: „Așa e în fotbal, mai prinzi și zile proaste”

08.04.2019 | 20:49
Ce spune Claudiu Belu despre controversele de la Astra - FCSB 0-2: „Așa e în fotbal, mai prinzi și zile proaste”
Claudiu Belu a comentat meciul dintre Astra și FCSB

Claudiu Belu va lupta din sezonul viitor pentru un loc de titular în echipa de start a celor de la FCSB. Asta după ce fostul fundaș dreapta al Astrei va efectua mutarea în lotul roș-albaștrilor la sfârșitul acestui sezon. Belu a semnat deja cu FCSB, iar giurgiuvenii i-au dat voie să se antreneze cu viitoarea sa echipă. Cele două părți au reziliat de comun acord înțelegerea, mai ales în contextul în care Astra Giurgiu a avut mari probleme financiare.

Claudiu Belu, despre meciul cu cântec Astra – FCSB 0-2

Belu nu a jucat în partida dintre Astra și FCSB, meci despre care s-a speculat că trupa din Giurgiu l-a „trântit” din pricina unei datorii pe care echipa lui Ioan Niculae o are față de roș-albaștri. Noul fundaș dreapta al FCSB nu a jucat în acea partidă, dar într-un interviu acordat FANATIK susține că nu a văzut nimic suspect la acel meci:

„ Ai evitat să joci în ultimul meci Astra – FCSB pentru a nu da naștere speculațiilor?

– Nu am jucat din motive medicale. Se știa foarte bine că aveam o problemă la glezna stângă de la meciul de la Craiova și nu am fost apt de joc.

Cum ți s-a părut acest meci, despre care s-a scris și s-a vorbit că a fost dubios? Craiova s-a adresat la Comisia de Disciplină.

– Din punctul meu de vedere, Astra – FCSB a fost un meci disputat corect. Au ieșit aceste speculații doar din cauza jocului slab prestat de Astra, dar așa este în fotbal, mai prinzi și zile proaste…”

Claudiu Belu se alături celor de la FCSB de anul viitor
Claudiu Belu a comentat meciul dintre Astra și FCSB
Claudiu Belu a comentat meciul dintre Astra și FCSB

Universitatea Craiova s-a adresat Comisiei de Disciplină după meciul Astra-FCSB

După meciul jucat între Astra și FCSB, cei de la Universitatea Craiova au depus o sesizare la Comisia de Disciplină. După acest gest al oltenilor, patronul FCSB, Gigi Becali, s-a dezlănțuit:

„E frustrant că cei de la Craiova, care pun juniorii să joace cu Viitorul, fac reclamație la FRF. Există semnătură în 3 în care e implicată și Liga. Adică și Craiova, pentru că Liga reprezintă toate echipele din Liga 1. Craiova spune că dacă Becali a dat împrumut, tot el finanțează două cluburi și n-are voie să fie finanțator. Au o gândire bolnavă”, spunea atunci Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri