Fotbal intern

Claudiu Belu, declarații tari înaintea meciului cu CFR: „Nu voi juca pentru FCSB”. Ce spune despre problemele financiare

29.03.2019 | 20:04
Claudiu Belu declaratii tari inaintea meciului cu CFR Nu voi juca pentru FCSB Ce spune despre problemele financiare

Claudiu Belu a semnat cu FCSB, acolo unde va evolua din sezonul viitor însă. Fundașul nu se gândește momentan la noua sa echipă și perferă să se concentreze asupra lucrurilor din prezent. 

Claudiu Belu, declarații tari înaintea meciului cu CFR

Belu a recunoscut faptul cu jucătorii Astrei nu au salariile la zi, vorbind totodată și despre greva pe care aceștia au făcut-o în săptămâna premergătoare meciului cu CFR Cluj. Astra a avut un parcurs fantastic de la venirea lui Costel Enache, însă în play-off are deja două înfrângeri, cu Craiova și cu FCSB, giurgiuvenii jucând mult sub așteptări în ambele jocuri.

”Ne-au spus că azi se liniştesc apele. Aşteptăm să se liniştească, să ne intre banii. Avem încredere în Dani Coman că o să se rezolve situaţia, cum s-a rezolvat întotdeauna. Am ratat un antrenament, dar în rest ne-am pregătit bine şi mergem la CFR ca nişte profesionişti.

Claudiu Belu va juca la FCSB din sezonul viitor
Claudiu Belu va juca la FCSB din sezonul viitor

Nu voi juca pentru FCSB. Voi juca pentru mine şi pentru Astra. Va fi un meci foarte greu la Cluj, s-a întors şi Dan Petrescu, îi va motiva şi pune foarte bine în teren. A fost greu pentru noi să jucăm neplătiţi şi după un meci mai slab să ni se şi spună că am stat nu ştiu cum în faţa FCSB-ului.

Sper să prindem o zi bună şi să câştigăm cu CFR. Nu ne interesează aceste discuţii. Vrem să ne facem treaba cât mai bine şi să primim ce ni se cuvine”, a spus Belu la plecarea spre Cluj.

Astra se luptă în prezent cu Viitorul și cu Sepsi pentru locul 4 în Liga 1 Betano, loc ce ar asigura prezența în Europa League anul viitor. Totodată, giurgiuvenii evoluează și în Cupa României, acolo unde se vor duela în semifinale tocmai cu CFR Cluj.

Tags: