Fotbal intern

Ce făcea Claudiu Belu când Astra îl trimitea la FCSB? Imaginea de sute de like-uri cu Denis Alibec. Foto

31.03.2019 | 19:46
Claudiu Belu, poză virală cu Denis Alibec
ADVERTISEMENT

Claudiu Belu poate deveni chiar de luni noul jucător al FCSB. Fundașul dreapta care avea parafată o înțelegere cu roș-albaștrii valabilă din vară a rămas fără club după ce înțelegerea cu Astra Giurgiu a fost reziliată de comun acord în această duminică. Vestea l-a găsit pe Belu înconjurat de cei mai buni prieteni ai săi de la trupa de pe malul Dunării. Printre ei se număra și Denis Alibec, fostul atacant al FCSB.

Claudiu Belu s-a relaxat cu foștii săi colegi de la Astra Giurgiu

Imediat după comunicatul făcut de Astra Giurgiu, prin care se anunța că fundașul dreapta este liber să plece la FCSB încă de pe acum, Claudiu Belu a postat o poză pe instagram. În postare, Belu era însoțit de mijlocașul Neluț Roșu, fostul golgeter al României Azdren Llullaku și fostul jucător al FCSB, Denis Alibec. VEZI GALERIE FOTO

ADVERTISEMENT

Claudiu Belu și-a reziliat înțelegerea cu Astra Giurgiu din cauza neînțelegerilor salariale, după cum a explicat chiar clubul: „În contradicție cu acestă înțelegere, jucătorul Claudiu Belu a avut un punct de vedere diferit de cel al colegilor și ținând cont de situația sa contractuală, astăzi cele două părți, clubul și jucătorul au decis rezilierea amiabilă a angajamentului care expira la finele actualului sezon.  Acesta are astfel posibilitatea să se pregătească alături de clubul cu care a anunțat deja că are un angajament valabil din vară.”

View this post on Instagram

❤️☀️

A post shared by Claudiu Belu (@claudiubelu) on

Declarația lui Claudiu Belu care i-a enervat pe oficialii Astrei

Oficialii giurgiuveni au decis să renunțe la Belu, după declarațiile sale de la sfârșitul partidei cu CFR Cluj, în etapa a 3-a din playoff-ul Ligii 1 Betano: „Nu s-au terminat problemele, în 15 zile facem iar 3 luni. Când o să avem banii la zi atunci vor fi gata problemele. Da, vom face iar protest dacă ajungem la 3 luni. E greu să nu iei banii de pe luna decembrie, imaginează-ți cum e să iei o dată la 3 luni. E greu să te întreții, să ajuți familia, asta e situația.”

ADVERTISEMENT

Claudiu Belu va avea un salariu lunar de 10.000 de euro la FCSB, unde a primit 100.000 de euro la semnătură. Belu va fi concurent pe post al internaționalului român, Romario Benzar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri