Fotbal intern

Claudiu Belu, înapoi la FCSB?! Fundașului dreapta îi expiră împrumutul la Voluntari pe 31 mai. Ce va face Gigi Becali. Exclusiv

25.05.2020 | 17:48
Claudiu Belu inapoi la FCSB Fundasului dreapta ii expira imprumutul la Voluntari pe 31 mai Ce va face Gigi Becali Exclusiv
ADVERTISEMENT

Claudiu Belu, înapoi la FCSB? Fundașul dreapta venit vara trecută la roș-albaștri și împrumutat astă-iarnă la Voluntari s-ar putea reîntoarce la echipa lui Gigi Becali în câteva zile.

FANATIK a aflat că lui Belu îi expiră perioada de împrumut la Voluntari pe 31 mai 2020, astfel că începând din 1 iunie el este, teoretic, noul elev al lui Bogdan Argeș Vintilă.

ADVERTISEMENT

Claudiu Belu, înapoi la FCSB? Fundașului dreapta îi expiră împrumutul la Voluntari pe 31 mai

„Claudiu Belu înapoi la FCSB” nu este doar un scenariu. Este o realitate care se va petrece în câteva zile, pentru că împrumutul fundașului dreapta de 26 de ani la formația din Voluntari expiră pe 31 mai. Adică la finele acestei săptămâni.

În acest moment între Claudiu Belu și cei de la Voluntari nu s-a parafat niciun act prin care jucătorul să continue cu formația lui Mihai Teja până la finele play-out-ului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a adunat informații dinspre ilfoveni și a aflat că aceștia ar dori ca Belu să rămână pentru cele 12 runde care mai sunt de jucat. Ba mai mult, FC Voluntari ar dori să-l transfere definitiv de la FCSB dacă va reuși salvarea de la retrogradare.

Jucătorul așteaptă zilele acestea pentru a vedea încotro se va îndrepta de la 1 iunie. Apropiații spun că Belu ar fi de acord să-și prelungească împrumutul la Voluntari până se termină actualul sezon, dar nu ar mai vrea să continue și din campionatul care urmează tot la actuala echipă.

ADVERTISEMENT

Accidentarea gravă a lui Vali Crețu l-ar putea face pe Gigi Becali să-l aducă acum la FCSB pe Claudiu Belu

FCSB are o problemă mare în acest moment. Fundașul dreapta Vali Crețu s-a accidentat la scurt timp după revenirea echipei la pregătiri, în cantonamentul de la Berceni, și e foarte posibil să fie indisponibil pentru tot anul 2020, așa cum a dezvăluit FANATIK.

Bogdan Vintilă nu mai are niciun fundaș dreapta de meserie în lot, astfel că situația lui Belu ar putea schimba strategia celor de la FCSB pentru finalul de campionat.

ADVERTISEMENT

Deși Gigi Becali nu s-a arătat prea încântat de prestațiile lui Claudiu Belu în tricoul roș-albastru, acesta fiind și motivul pentru care l-a lăsat să plece împrumut, în situația actuală s-ar putea răzgândi. Patronul celor de la FCSB îi poate transmite lui Claudiu Belu ca de luni, 1 iunie, să se prezinte sub comanda lui Bogdan Vintilă și roș-albaștrii să-și rezolve, nesperat, un post-cheie înainte de reluarea Ligii 1.

Ovidiu Popescu este în stand-by pentru a juca fundaș dreapta dacă nu apare o soluție de ultim moment

Imediat după accidentarea lui Valentin Crețu, FANATIK a dezvăluit și modul în care staff-ul lui Bogdan Vintilă a gândit pe termen scurt strategia de înlocuire a acestuia.

Ovidiu Popescu este cel care va juca fundaș dreapta la FCSB pentru restul sezonului de play-off, asta dacă nu apare o altă soluție, cum ar fi această surprinzătoare revenire a lui Claudiu Belu. Vintilă mai are și varianta folosirii unui sistem cu 3 fundași centrali, care este mai ofensiv și e și pe placul patronului.

FCSB are un singur jucător care lipsește în acest moment, dintre cei cărora Gigi Becali le-a permis să se antreneze la Berceni. Este vorba despre Harlem Gnohere, care este în continuare acasă în Belgia și nu a ajuns la București deși colegii săi au reluat pregătirile de 10 zile.

  • 475.000 de euro este cota actuală a lui Claudiu Belu, care a venit la FCSB vara trecută liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu
  • 6 sunt echipele pentru care a jucat fundașul născut la Timișoara pe 7 noiembrie 1993: Poli Timișoara, Concordia Chiajna, ASA Tg. Mureș, Astra Giurgiu, FCSB și FC Voluntari
ADVERTISEMENT