Fotbal intern

Noul stelist Claudiu Belu, poveste de iubire cu fiica unui milionar libanez. Diana face ravagii pe Instagram! GALERIE FOTO

11.06.2019 | 15:56

Claudiu Belu a dat lovitura pe plan profesional după transferul la FCSB, dar o duce foarte bine și pe plan sentimental Claudiu Belu a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract în iarnă, atunci când intrase în ultimele 6 luni de contract cu Astra Giurgiu. Campioana României din 2016 i-a reziliat contractul jucătorului în vârstă de 25 de ani la finalul lunii martie, însă acesta va putea să joace într-un meci oficial pentru vicecampioana „de serviciu” a României (al patrulea an consecutiv!) în vară, atunci când va intra în vigoare înțelegerea pe care o are cu formația finanțată de Gigi Becali. Fundașul nu este afectat de faptul că nu a apucat să debuteze în tricoul FCSB-ului, toate acestea deoarece este… „consolat” de fiica unui milionar libanez alături de care trăiește o poveste de iubire de aproximativ 6 luni.

Diana, iubita lui „Bilzerian din Giurgiu”

Diana Zorkot este numele tinerei care a reușit să îl liniștească pe Claudiu Belu, cel cunoscut în showbizz-ul românesc drept „Bilzerian din Giurgiu” (n.a. – Dan Bilzerian este un jucător profesionist de poker din Tampa, Florida, SUA, cu o avere de peste 100 de milioane de dolari). Blondina în vârstă de 22 de ani este de origine libaneză, dar locuiește alături de familia sa în București. Însă foarte puțină lume știe că Diana este fiica unui milionar ce deține și „Delta Force Security” (n.a. – firmă de pază și protecție, monitorizare, intervenție, sisteme de securitate) printre alte afaceri. „Papa” Mohamed Zorkot desfășoară afaceri în domeniul agricol, dar deține și o piscină de fiță și un ball-room de lux la intrarea în București prin Otopeni. Și este prieten la cataramă cu… Jean-Claude Van Damme! Diana este o prezență răvășitoare pe Instagram, acolo unde are peste 14.000 de urmăritori, și nu ratează nicio ocazie să îi arate lui Claudiu Belu iubirea pe care i-o poartă pe site-urile de socializare. Diana a studiat Facultatea de Drept – Universitatea „Titu Maiorescu”, iar în trecut a fost elevă la Liceul teoretic „Jean Monnet”.

I-a furat iubitul lui Nicole Cherry

Diana Zorkot este cunoscută în lumea showbizz-ului românesc din perioada în care avea o relație de prietenie foarte strânsă cu Nicole Cherry. Legătura dintre cele două fete a fost ruptă în momentul când Diana i-a „furat” iubitul cântăreței care îi era cea mai bună prietenă. Tânăra cu origini libaneze își petrecea timpul în compania lui Nicole Cherry și Teo Mihăescu, dar a profitat din plin și s-a apropiat de Teo, un băiat de bani gata care conduce un brand cu haine casual atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Nicole Cherry, Teo Mihăescu și Diana, actuala iubită a lui Claudiu Belu
Nicole Cherry, Teo Mihăescu și Diana, actuala iubită a lui Claudiu Belu

Acuzat de Mădălina Pamfile că e gelos

Claudiu Belu a avut o relație și cu Mădălina Pamfile. Cei doi au avut parte de o poveste de dragoste cu peripeții, iar „modela” îl acuza pe actualul fotbalist al lui FCSB că este gelos. „Claudiu este un băiat foarte gelos. Eu nu am probleme din acestea. Mai ieșim prin cluburi și dacă mă uit într-o parte pur și simplu, fără motiv, lui i se pare că e grav și îmi reproșează. Așa începe cearta”, spunea Pamfile.

Claudiu Belu și Mădălina Pamfile
Claudiu Belu și Mădălina Pamfile

„Nu știu cum de nu îi cad pantofii din picioare lui Belu. Nu strânge șireturile. Le are foarte lejere, așa, fără șireturi. Și are niște pantaloni, nu știu cum merge cu ei. El a terminat viața aia ce o avea. Țigară nu mai fumează. Mi-a zis că e bărbat adevărat și se ține de cuvânt. Și nu mai are treabă cu cluburile și cu femeile. Trebuie să aibă, dar cu o femeie, nu cu femei. La singular, femeie, nu femei. El avea femei, acum are numai femeie” – Gigi Becali

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Claudiu Belu, maximul carierei, conform transfermarkt
  • 10.000 de euro va fi salariul net al lui Claudiu Belu la FCSB în primul an de contract
  • 25 de ani a împlinit Claudiu Belu pe 7 noiembrie 2018
  • 100.000 de euro a primit Claudiu Belu primă de instalare când a semnat cu FCSB