Fotbal intern

Claudiu Belu, prima declarație după ce a fost dat afară de la Astra: ”Are legătură cu faptul că am semnat cu FCSB”

01.04.2019 | 22:09
Claudiu Belu prima declaratie dupa ce a fost dat afara de la Astra Are legatura cu faptul ca am semnat cu FCSB

Fundașul Claudiu Belu-Iordache a oferit prima declarație după ce a fost dat afară de la Astra Giurgiu, fiind considerat capul rebelilor care au decis să nu se antreneze înaintea meciului cu CFR Cluj. Fotbalistul nu a mai rezistat înaintea întâlnirii din weekend și a vorbit despre restanțele pe care clubul giurgiuvean le are de achitat jucătorilor.

Claudiu Belu, prima declarație după ce a fost dat afară de la Astra: ”A fost o decizie a grupului”

”Nu am venit eu cu ideea sau nu eu am decis eu să nu ne antrenăm, a fost o decizie a grupului. Nu numai eu nu aveam bani, toată lumea nu avea bani şi a fost o decizie luată împreună. Eu am vorbit cu impresarul meu, care luase legătura cu patronul clubului şi au hotărât că e mai bine aşa, decât să ajungem încă vreo două luni de zile la alte probleme”, este prima declarație oferită de Claudiu Belu după ce și-a reziliat contractul cu Astra.

”Vă daţi seama că, în proporţie de 90%, are legătură cu faptul că eu am semnat cu FCSB, pentru că, dacă prelungeam cu Astra şi eram în continuare jucătorul lor, probabil nu se ajungea la asemenea discuţii. Am mers în program cu echipa, era normal, mai aveam contract cu ei, am încercat să ajut la CFR, din păcate nu s-a putut, a ieşit meciul aşa cum a ieşit”, a mai spus fotbalistul pentru Telekom Sport.

Claudiu Belu în duel pentru balon cu Filipe Teixeira în meciul Astra Giurgiu - FCSB
Claudiu Belu în duel pentru balon cu Filipe Teixeira în meciul Astra Giurgiu – FCSB

”Au decis să nu mai continuăm după ce am dat o declarție corectă”

”Am dat o declaraţie după meci în numele grupului, o declaraţie corectă, iar a doua zi s-a luat decizia de comun acord să nu mai continuăm împreună. Am zis că avem încă restanţă două luni şi ceva şi, în cazul în care vom face din nou 3 luni, probabil se vor întâmpla din nou aceleaşi decizii ale grupului, cum s-au întâmplat şi înainte de a fi plătiţi o lună”, a afirmat în încheiere Claudiu Belu.

Oficialii clubului Astra Giurgiu au anunțat duminică prin intermediul unui comunicat de presă că au luat decizia de a înceta contractul cu fotbalistul Claudiu Belu, jucător care din vară oricum avea o înțelegere cu FCSB. Fundașul dreapta a primit deja o primă de instalare de 100.000 de euro și va avea un salariu lunar la vicecampioana Ligii 1 Betano de 10.000 de euro pe lună.