Fotbal intern

Claudiu Belu, prima reacție după ce a fost cedat de FCSB la Voluntari: „Nu am vorbit cu nimeni, a fost decizia clubului”

27.01.2020 | 17:52
Claudiu Belu prima reactie dupa ce a fost cedat de FCSB la Voluntari Nu am vorbit cu nimeni a fost decizia clubului
ADVERTISEMENT

Claudiu Belu a fost împrumutat de FCSB la Voluntari pentru a doua parte a sezonului, informație oferită în exclusivitate de FANATIK. Fundașul dreapta declară că a fost strict decizia clubului de a fi cedat și că nu va evolua în meciul direct dintre cele două echipe, programat pe 6 februarie.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,75 este cota pentru „Sub 1,5 goluri”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Claudiu Belu nu joacă în meciul cu FCSB

Claudiu Belu a ajuns la FCSB în vară, liber de contract după despărțirea de Astra, dar nu a reușit să se impună, Bogdan Vintilă mizând pe Vali Crețu sau Cristi Manea pentru postul de fundaș dreapta.

Belu declară că a fost decizia clubului să fie trimis sub formă de împrumut la Voluntari, dar nici în cazul în care ar fi fost consultat nu s-ar fi opus, fiind conștient că nu are multe șanse la FCSB. Fundașul dreapta susține că „roș-albaștrii” au șanse mari la titlu și că nu va evolua în meciul direct, restanța de pe 6 februarie.

ADVERTISEMENT

Nu am vorbit cu nimeni, a fost o decizie a clubului de a mă împrumuta şi am acceptat cu braţele deschise pentru că aveam nevoie să joc.

Cred că au şanse foarte mari la titlu anul acesta şi sper să reuşească în sfârşit să câştige. Nu voi juca împotriva lor”, a declarat Claudiu Belu, conform Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Fără meci oficial din septembrie

Caudiu Belu a jucat ultima dată într-un meci oficial pe 26 septembrie, cu Metaloglobus în șaisprezecimile Cupei României, când a fost trimis de Bogdan Vintilă în centrul apărării.

Fostul jucător al Astrei a fost titularul postului de fundaș dreapta la FCSB în startul sezonului, însă venirile lui Vali Crețu și Cristi Manea l-au făcut să își piardă locul din echipă.

ADVERTISEMENT

În prima parte a sezonului, Claudiu Belu a îmbrăcat tricouș roș-albastru în cinci meciuri de campionat, unul de Cupă și trei din preliminariile Europa League.

  • 26 de ani are Claudiu Belu
ADVERTISEMENT