Carousel hot news

Dinamo s-a despărţit de un VÂRF! Şi-a luat azi la revedere de la colegi

După despărţirile de Azer Busuladzici şi Juan Albin, Dinamo a mai reziliat contractul unui jucător. Este vorba de atacantul Claudiu Bumba, care a plecat joi de la echipa lui Cosmin Contra....
Autor: Marian Popovici | 24.08.2017 | 17:19
Dinamo s-a despărţit de un VÂRF! Şi-a luat azi la revedere de la colegi

După despărţirile de Azer Busuladzici şi Juan Albin, Dinamo a mai reziliat contractul unui jucător. Este vorba de atacantul Claudiu Bumba, care a plecat joi de la echipa lui Cosmin Contra. FANATIK.RO a aflat că Bumba şi-a luat joi la revedere de la jucători. 

Claudiu Bumba pleacare Dinamo. Principalul motiv pentru care Bumba a cerut rezilierea este numărul mic de minute jucate. Atacantul a strâns doar 200 de minute în cele 7 etape scurse din actualul sezon. Atacantul Cosmin Contra a aflat de nemulţumirile lui Bumba şi i-a transmis că nu garantează nimănui un loc de titular.

Claudiu Bumba pleacare Dinamo. Al treilea jucător OUT în două săptămâni

Claudiu Bumba plecare Dinamo. Fotbalistul născut la Baia Mare a ajuns la Dinamo la începutul acestui an, liber de contract. Înainte de a ajunge în “Ştefan cel Mare”, Bumba a jucat în Israel la Hapoel Tel Aviv. Fotbalistul are o cotă de piaţă de 800.000 de euro. Vârful a marcat două goluri în sezonul trecut pentru echipa lui Contra.

Dinamo s-a despărţit în ultimele două săptămâni de trei jucători: Azer Busuladzici, Juan Albin şi acum Claudiu Bumba. Fereastra de transferuri se încheie în Liga 1 la începutul lunii septembrie, Contra mai având timp să completeze lotul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!