Sport

Supărat că nu i-au acordat mai multe șanse fiului fotbalist, unul din sponsorii strategici ai Rapidului își retrage sprijinul! L-au amăgit ca va fi una dintre soluţii pentru U-21. Exclusiv

Claudiu Florică a fost unul dintre sponsorii care a ajutat Rapidul din umbră. Supărat pentru că fiul său, Luca, nu a fost folosit mai mult, omul de afaceri și-a retras sprijinul de la echipă.
15.02.2022 | 12:55
Suparat ca nu iau acordat mai multe sanse fiului fotbalist unul din sponsorii strategici ai Rapidului isi retrage sprijinul Lau amagit ca va fi una dintre solutii pentru U21 Exclusiv
Fotbalistii rapidisti printre care Luca Alexandru Florica, Adrian Ionut Balan, Alexandru Despa si Alexandru Adrian Dandea saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid nu are cel mai bun început de an. Trupa lui Mihai Iosif se depărtează de play-off după o serie de cinci meciuri fără victorie. Însă, giuleștenii rămân și fără unii dintre sponsorii strategici.

Claudiu Florică şi-a retras sprijinul de la Rapid! Fiul său nu a primit şanse la prima echipă

Omul de afaceri Claudiu Florică a susținut din umbră clubul Rapid. Până în acest an, la echipă evolua și Luca Florică, însă fundașul a fost transferat în această iarnă la Academica Clinceni. Iar odată cu plecarea lui Luca Florică s-a dus și sprijinul financiar al tatălui său la club.

ADVERTISEMENT

Claudiu Florică s-a supărat că fiul său nu a primit prea multe șanse la Rapid și a decis să îl transfere în această iarnă la Academica Clinceni. Jucătorul în vârstă de 19 ani a evoluat un an la giuleșteni, el fiind adus de la Hermannstadt.

Luca Florică, în momentul prezentării la Rapid
Luca Florică, în momentul prezentării la Rapid

În 2019, Florică a negociat preluarea lui Dinamo!

Omul de afaceri a negociat în anul 2019 preluarea echipei Dinamo București. Însă, atunci, Florică nu a ajuns la un numitor comun cu Ionuț Negoiță și tranzacția a căzut din cauza datoriilor mari pe care le avea clubul:

ADVERTISEMENT

„Doar un patiser-cofetar ar gândi și ar vorbi doar de datorii de numai 1,8 milioane de euro. Un om de afaceri mediocru ar vorbi pe lucruri concrete, iar din datele furnizate de club reiese clar că Dinamo are un cash flow negativ de aproape 4 miloane de euro până în iulie 2020.

Mai pe românește, realizezi că prețul de vânzare nu e de 1 leu, ci 1 leu plus astea 4 milioane de euro. Fără să mai punem la socoteală eventuale litigii. Acesta e adevărul. Negru, din păcate”, a spus Florică la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Luca Florică are card de membru DDB!

Înainte de a ajunge la Rapid, Luca Florică a fost foarte implicat în activitățile programului DDB de la Dinamo. El și tatăl său au făcut deseori donații generoase pentru salvarea echipei și au cumpărat un tricou cu Slavko Perovic pentru 1150 de euro.

Din informaţiile FANATIK, Claudiu Florică a avut un aport financiar şi la Rapid în perioada în care fiul său a fost legitimat la echipă. Însă tânărul în vârstă de 19 ani nu a primit prea multe şanse din partea lui Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

A prins doar 74 de minute în Liga 1! Va juca până în vară la Academica Clinceni

El a prins doar trei meciuri în Casa Pariurilor Liga 1. A evoluat 15 minute în meciul tur cu Universitatea Craiova, pierdut de Rapid cu 1-2 şi a mai prins minute în cele două meciuri cu FC Botoşani, când a evoluat 14, respectiv 45 de minute.

Astfel, cu doar 74 de minute în teren, Luca Florică nu a fost una dintre opţiunile lui Mihai Iosif. Nici măcar în momentele în care echipa avea nevoie de un jucător U-21 în teren. Iar din acest considerent, Luca Florică a mers la Academica Clinceni.

După această mutare, nu este exclus ca afaceristul Florică să ajute cu bani Academica Clinceni, echipă aflată într-o criză profundă, fiind aproape condamnată la retrogradare.

  • 19 ani are Luca Florică
  • 150.000 de euro este cota de piaţă a tânărului fotbalist
ADVERTISEMENT