Fotbal intern

Claudiu Keșeru a analizat adversara CFR-ului în Europa League: “Va fi foarte strâns”

21.10.2020 | 23:12
Claudiu Keseru a analizat adversara CFRului in Europa League Va fi foarte strans
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru este spionul lui CFR Cluj din campionatul Bulgariei și a vorbit despre meciul pe care ardelenii îl vor disputa mâine la Sofia, în primul meci din grupele Europa League.

Atacatul echipei naționale îi avertizează pe clujeni înainte de meciul de la Sofia și consideră că va fi un meci extrem de echilibrat, dar în care echipa lui Dan Petrescu pleacă cu prima șansă.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va scăpa de presiunea suporterilor lui TSKA Sofia, care nu vor putea umple decât 30% din capacitatea stadionului, datorită măsurilor restrictive ale autorităților bulgare, luate din cauza creșterii numărului de infectări cu coronavirus.

Va fi primul meci cu spectatori după mult timp pentru CFR Cluj. 13.000 de suporteri bulgari vor fi pe stadion

TSKA Sofia pierde un atuu important prin faptul că suporterii nu vor putea umple până la refuz stadionul, mai ales că e echipa cea mai iubită din Bulgaria, cu unii dintre cei mai ,,fierbinți” fani din Europa de Est: ,,CFR-ul are un avantaj pentru că sunt limitați la 30% din capacitatea stadionului, pentru că au foarte, foarte mulți suporteri”, a spus Keșeru pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a vorbit despre ultimul meci direct dintre Ludogorets și TSKA Sofia, în care ,,militarii” le-au pus destule probleme: ,,Noi încă ne căutăm potențialul maxim. În acel meci ne-au dominat puțin. Au jucat 4-2-3-1 până acum, cu trei mijlocași centrali, cu triunghiul spre partea de sus, inversează triunghiul cu vârful în jos, dar depinde de adversar”, a declarat jucătorul pentru aceeași sursă.

Golgheterul naționalei cu 13 goluri, Keșeru crede că dacă bulgarii vor aborda astfel meciul, CFR Cluj va fi avantajă de acest sistem de joc: ,,Cred că dacă încep așa e exact ce vrea CFR-ul. Cunoscând CFR-ul nu cred că își va asuma riscuri inutile. S-au descurcat de multe ori foarte bine, nu cred că vor fi depășiți de miza meciului”, a mai spus fotbalistul lui Ludogorets.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru: ,,Va fi un meci extrem de închis”

Internaționalul român crede că nu va fi un meci foarte spectaculos și ambele echipe vor fi mai mult preocupate de defensivă, decât de faza de atac: ,,Va fi foarte strâns, cred că va fi un meci extrem de închis”,a spus Keșeru, la Fotbal Club.

Românul e convins că CFR-ul nu va pierde acest meci și a dat și un pronostic pentru partida care va avea loc joi, de la ora 19:45 și care va fi transmisă de Digisport: ,,0-0 sau 1-0 pentru CFR”, a spus Keșeru sigur pe el.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu va trebui să trateze foarte serios meciul, după ce în play-off-ul Europa League, bulgarii i-au eliminat pe elvețienii de la Basel, după ce au fost conduși chiar cu 1-0. TSKA Sofia a întors meciul și a câștigat cu 3-1.

ADVERTISEMENT