Fotbal intern

Claudiu Keşeru, aproape de plecarea de la Ludogoreţ. Îl așteaptă un munte de bani!

08.04.2020 | 17:23
Claudiu Keseru aproape de plecarea de la Ludogoret Il asteapta un munte de bani
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus s-a manifestat mult mai blând la vecinii noştri de la sud, bulgarii înregistrând puţine cazuri de infectări şi doar câteva decese. Însă nu poate ocoli latura economică, o latură care a lovit sportul mondial de la un continent la altul, cu urmări, cel mai probabil, pe mai multă perioadă de timp.

Patronul lui Ludogoreţ s-a vindecat de COVID 19

Prin urmare şi negocierile dintre campioana Bulgariei de ani buni, Ludogoreţ Razgrad şi internaţionalul român Claudiu Keşeru au intrat serios în impas, clubul bulgar fiind şi el afectat de criza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

După ce patronul lui Ludogoreţ, Kiril Domuschiev, 50 de ani, a trecut prin mari emoţii, el fiind unul dintre cei infectaţi cu COVID 19, dar, din fericire, acum e în afara oricărui pericol, conducerea clubului a analizat noua conjunctură economică.

Campioana Bulgariei trebuie să ia măsuri de austeritate

Trebuie luat măsuri de austeritate, cel puţin pentru o perioadă de vreme, pentru ca să nu se producă o prăbuşire financiară care ar pune în pericol chiar continuarea activităţii clubului.

ADVERTISEMENT

Iar unele dintre acestea vizează, chiar dacă nu face plăcere şi nu era în obiectiv, despărţirea de câţiva jucători cu salarii mai mari, printre care se află şi Claudiu Keşeru.

Urmează să semneze cu Al Rayyan în Qatar

Foarte probabil atacantul român va pleca la final de sezon, dar nu în Turcia, la Trabzonspor, cum s-a scris de mai multe ori în ultimul an, ci în Qatar, acolo unde Claudiu a mai jucat, puţin, dar cu folos.

ADVERTISEMENT

Este aşteptat la echipa Al Rayyan, ocupanta locului secund, de antrenorul Diego Aguire, care îl vrea morţiş pe Claudiu Keşeru şi a cerut expres conducerii să rezolve problema.

Aguire l-a avut elev acum cinci ani

Interesul lui Aguire nu e ciudat, pentru că el a fost în 2015 pe bancă la echipa Al Gharafa, unde românul a jucat doar nouă partide, dar cu reuşită pe tabela de marcaj absolut remarcabilă, marcând tot atâtea goluri!

ADVERTISEMENT