Fotbal international

Claudiu Keșeru, aproape de un transfer la o forță din Turcia! Ce salariu a cerut

22.07.2019 | 22:27
Claudiu Keseru aproape de un transfer la o forta din Turcia Ce salariu a cerut

Atacantul echipei Ludogoreţ Razgrad, Claudiu Keșeru, este aproape de un transfer la o forță din campionatul Turciei, care îl urmăreşte de mai mult timp. Internaţionalul român a avut un start lansat şi a marcat patru goluri în primele două etape ale sezonului din Bulgaria, dar campioana de la sud de Dunăre a fost eliminată surprinzător de Ferencvaros Budapesta în turul întâi preliminar al Champions League.

Claudiu Keșeru, aproape de un transfer la o forță din Turcia

Forma bună pe care a aratat-o în startul actualei stagiuni a repus pe tapet transferul lui Claudiu Keșeru la o forță a Turciei. Cotidianul Haber a scris că internaționalul român este dorit cu insistență de Trabzonspor, formație care a prins Top 4 în sezonul trecut și participă în Europa League. Dacă va ajunge la echipa antrenată de Unal Karaman, românu va fi coleg cu nume mari ale fotbalului mondial, nigerienii John Obi Mikel, Ogenyi Onazi și Anthony Nwakaeme, dar și cu argentinianul Juan Ernesto Sosa.

Claudiu Keșeru mai are un an de contract cu Ludogoreț Razgrad, iar turcii i-au propus un contract pe un sezon cu un salariu de 500.000 de euro. Oferta nu este deloc pe placul internaționalului român, care a cerut un salariu mai mult decât dublu, 1,2 milioane de euro. Oficialii clubului turc încearcă să-l facă să mai scadă din pretenții și sunt încrezători că vor reuși acest lucru.

Claudiu Keșeru sărbătorind un gol marcat pentru Ludogoreț Razgrad

Trabzonspor l-a mai vrut pe Keșeru și în 2017

În sezonul trecut al campionatului Bulgariei, Claudiu Keșeru a reușit să înscrie golul cu numărul 100 pentru Ludogoreț Razgrad și a pus serios umărul la câștigarea celui de-al optulea titlu consecutiv din istoria grupării. Imediat după încheierea stagiunii, internaționalul român în vârstă de 32 de ani a anunțat că își dorește să rămână la formația din Razgrad până când clubul va ajunge la zece trofee la rând.

Claudiu Keșeru s-a mai aflat pe lista de achiziții a celor de la Trabzonspor și în vara anului 2017, dar atunci cele două părți nu au ajuns la o înțelegere. Internaționalul român și-a început cariera de profesionist la FC Bihor, iar apoi a mai evoluat la FC Nantes, Libourne, Tours, Angers, SC Bastia, FCSB și Al-Gharafa, iar din vara anului 2015 a ajuns la Ludogoreț Razgrad.