Fotbal international

Claudiu Keșeru, blocat în Bulgaria: „Nu am cum să mă întorc în România, am interzis! Au închis orașele”

21.03.2020 | 13:13
Claudiu Keseru blocat in Bulgaria Nu am cum sa ma intorc in Romania am interzis Au inchis orasele
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a explicat de ce nu a revenit în România și va rămâne blocat în Bulgaria conform digisport.ro, după ce Guvernul țării de la sud de Dunăre a anunțat că mai multe orașe vor fi blocate.

Claudiu Keșeru, blocat în Bulgaria: „Nu am cum să mă întorc în România!”

Claudiu Keșeru a anunțat că nu se va întoarce în România, pentru că nu poate părăsi Bulgaria, în urma noilor reglementări făcute de Guvernul țării de la sud de Dunăre.

Kiril Domuschiev, patronul lui Ludogoreț, a fost depistat cu coronavirus, iar FANATIK a luat legătura cu Cosmin Moți pentru a afla mai multe despre nefericita veste.

„Am aflat acum! De luni, cei de aici au decis să închidă mai multe orașe, tocmai pentru a împiedica ca acest nou coronavirus să nu se răspândească peste tot”.

„Măsura de închidere a orașelor este o măsură destul de puternică! N-am cum să mă întorc în România, există interdicție din partea clubului!”, a mai spus internaționalul român.

„Toate cluburile ar trebui să ne asigure partea financiară!”

Claudiu Keșeru a vorbit și despre partea financiară și este de părere că toate cluburile ar trebui să lupte pentru ajutorarea jucătorilor de fotbal: „Clubul ne-a asigurat că partea financiară nu va fi afectată în ciuda acestei perioade mai puțin prielnice.

Toate cluburile ar trebui să asigure partea financiară, deși, practic, noi nu producem nimic. Cluburile n-au venituri, dar au contracte”.

„De sâmbăta trecută s-a oprit și fotbalul aici, în Bulgaria. Nu am plecat acasă, am preferat să rămânem aici, am și familia cu mine, așa că nu sunt probleme.

Eu sunt cu niște prieteni la vilă pe lângă Varna, ne-am izolat de cinci zile, nu ieșim de aici. Aici sunt 100 de cazuri.

Am auzit din presă că patronul nostru a fost depistat pozitiv, dar n-am mai intrat în contact cu el de pe 5 februarie, când am fost în Antalya. Nu există niciun risc direct.

Sigur că noi nu ne mai antrenăm grupat, dar fiecare dintre noi a primit câte un program separat pe care-l respectăm”, a mai spus Claudiu Keșeru.

  • 3.300.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Keșeru, conform transfermarkt.com