Fotbal international

Claudiu Keșeru e dorit de Beșiktaș! Atacantul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Ludogoreț

15.01.2020 | 17:57
Claudiu Keșeru e dorit de Beșiktaș! Atacantul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Ludogoreț
Atacantul echipei Ludogoreț Razgrad, Claudiu Keșeru, e dorit de formația turcă Beșiktaș Istanbul
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Ludogoreț Razgrad, Claudiu Keșeru, e dorit de formația turcă Beșiktaș Istanbul, care se confruntă cu mari probleme financiare.

Claudiu Keșeru e dorit de Beșiktaș

Claudiu Keșeru, în vârstă de 33 de ani, ar putea da lovitura carierei și să prindă un ultim contract important în Europa. Intrat în ultimele șase luni de contract cu Ludogoreț Razgrad, fostul atacant de la FCSB e dorit de Beșiktaș Istanbul.

ADVERTISEMENT

Conform Ajansspor, internaționalul român este văzut ca o variantă ieftină și eficientă pentru atacul formației turce, care are probleme financiare și acest lucru se vede în evoluțiile echipei.

Keșeru ar accepta mutarea

Turcii anunță că atacantul român ar fi de acord cu mutarea la Beșiktaș Istanbul, mai ales că este o ultimă șansă pentru el de a mai prinde un contract important înainte de a se retrage.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut al campionatului Bulgariei, Claudiu Keșeru a reușit să înscrie golul cu numărul 100 pentru Ludogoreț Razgrad și a pus serios umărul la câștigarea celui de-al optulea titlu consecutiv din istoria grupării.

Românul a fost dorit în vară de Trabzonspor

Claudiu Keșeru a mai fost dorit și în vară în Turcia. Atunci, presa din Istanbul a scris că internaționalul român a fost dorit cu insistență de Trabzonspor, formație care a prins Top 4 în sezonul trecut.

Turcii i-au propus un contract pe un sezon cu un salariu de 500.000 de euro, dar oferta nu a fost deloc pe placul internaționalului român. Acesta a cerut un salariu mai mult decât dublu, 1,2 milioane de euro, iar șefii lui Tabzonspor au renunțat la transfer.

ADVERTISEMENT

Keșeru, cel mai bun străin din Bulgaria în 2019

Claudiu Keșeru a fost principalul om de gol al lui Ludogoreț în ultimele patru sezoane din campionatul Bulgariei, în care echipa sa a câștigat de fiecare dată titlul. La începutul anului, vârful de 33 de ani a fost desemnat cel mai bun jucător străin din anul 2019 în Parva Liga.

După ce a primit acest trofeu individual cu majoritatea voturilor, Keșeru s-a destăinuit și a spus că nu ar vrea să joace contra Bulgariei într-un eventual baraj pentru Euro 2020.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri