Fotbal international

Claudiu Keşeru, eroul României în remiza cu Norvegia: “Îmi era să nu fie VAR, este o senzaţie de nedescris”

08.06.2019 | 00:21
Claudiu Keseru eroul Romaniei in remiza cu Norvegia Imi era sa nu fie VAR este o senzatie de nedescris

Claudiu Keşeru a fost eroul României în remiza obţinută cu Norvegia. Atacantul lui Ludogoreţ a marcat două goluri la Oslo, iar tricolorii au plecat cu un punct de pe “Ullevaal”. La finalul meciului, fotbalistul de 32 de ani şi-a analizat prestaţia din al treilea meci din Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Claudiu Keşeru, eroul României în remiza cu Norvegia: “Am refuzat să plecăm învinşi de aici”

La finalul meciului Norvegia – România 2-2, Claudiu Keşeru, eroul tricolorilor, a explicat cum a marcat golul remizei în minutul 90+2. Atacantul de 32 de ani a susţinut că nu ştia dacă în preliminariile EURO 2020 se foloseşte VAR (sistemul de arbitraj video) şi că a avut un moment în care a crezut că reuşita nu va fi validată. În plus, fotbalistul lui Ludogoreţ l-a lăudat pe Ianis Hagi, intrat pe teren în minutul 60, şi a explicat motivul pentru care tricolorii au obţinut remiza la Oslo.

“Este o senzaţie de nedescris. Îmi era să nu fie VAR, nu ştiam ce se întâmplă, dar am văzut arbitrul că arată spre centrul terenului. În mintea mea erau atâtea gânduri. E ceva ce merită orice efort posibil. Nu meritam să pierdem cu 2-0. Am avut câteva ocazii înainte ca ei să înscrie. Am arătat încă o dată că avem caracter. Ne-am gândit că nu mai avem nimic de pierdut la 2-0, aşa au venit si ocaziile. Nu a fost să intre cu Suedia, a fost cazul acum. Am refuzat să plecăm învinşi de aici. Am dat dovadaă de mult curaj, chiar nonşalanţă la un moment dat. În prima repriză am dat senzaţia că suntem timoraţi. A fost o prestaţie solidă. Am luat acele goluri şi s-a schimbat totul. Toţi oamenii de pe bancă ne-au transmis o energie pozitivă. Am avut atâtea meciuri la naţională, când am ratat  sau portarul a parat, am zis mereu că există o balanţă. Acum au început să intre mingile în poartă. Ianis a intrat bine şi azi. A adus acel spirit tânăr, acea lipsă de griji în joc. A intrat şi a început să dribleze. A adus acea nebunie în joc şi s-a văzut”, a declarat Claudiu Keşeru la finalul meciului.