Fotbal international

Claudiu Keșeru, gest superb! Beneficiarii sunt oamenii infectați cu coronavirus

15.11.2020 | 18:55
Claudiu Keșeru, gest superb! Beneficiarii sunt oamenii infectați cu coronavirus
Claudiu Keseru in meciul de fotbal dintre Romania si Spania, din preliminariile C.E. 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 5 septembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru le dă o mână de ajutor celor care sunt infectați cu COVID-19. Vârful României și al formației Ludogoreț din Bulgaria a donat plasmă. Fotbalistul a publicat pe Instagram o poză de pe patul de la centrul de recoltare. 

Atacantul a făcut un gest superb în timpul pandemiei de coronavirus. A oferit plasmă pentru cei pozitivi la coronavirus.

„Am donat plasmă și mă simt fericit că pot ajuta în acest fel. Vă încurajez pe cei care aveți posibilitatea, să-i ajutați pe ceilalți la nevoie”, a postat vârful României pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Keșeru îi ajută pe cei care au COVID-19

Fotbalistul a fost infectat cu coronavirus, însă acum este bine. Doctorii au văzut că sângele oamenilor care și-au revenit după ce au fost infectați cu virusul are anticorpi – molecule care știu să vadă și să combată agentul patogen, adică noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Jucătorul român a traversat o perioadă nu tocmai bună. Ultimele cinci luni au fost un adevărat coșmar pentru atacant. A făcut o operație la genunchi, iar după ce și-a revenit a fost depistat pozitiv la coronavirus.

„Era bine totul după operația la genunchi, apoi a venit testul pozitiv și coronavirusul m-a trimis din nou acasă! Acum sunt în regulă, am ieșit negativ și-mi pot ajuta colegii. Sunt perioade când joci bine, dar nu înscrii și îți lipsește ceva.

ADVERTISEMENT

”Am motivație pentru încă trei sau patru ani”

Acum mă simt foarte bine fizic, am reușit un gol frumos și mi-am recăpătat încrederea. Dacă nu aș fi vrut să mai joc, să lupt în fiecare meci, mă retrăgeam. Credeam că nu se mai termină calvarul, dar simt că am motivație pentru încă trei sau patru ani. Mă și apăr, fac presing și dau totul pentru echipă”, declara Keșeru.

Atacantul român nu a fost chemat de Mirel Rădoi pentru partidele echipei naționale din noiembrie, după ce fotbalistul a avut probleme medicale. În actualul sezon a reușit cinci goluri în 7 runde.

ADVERTISEMENT

Claudiu este cotat la două milioane și 400 de mii de euro pe site-urile de specialitate. Jucătorul român a evoluat de-a lungul timpului la echipe ca Al-Gharafa, Steaua București, Bastia, Angers, Nantes, Tours sau FC Bihor Oradea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri