Video. Keşeru a decis derby-ul pentru titlu în Bulgaria!

Sorin Dumitrescu   
în Stiri sportive
06/04/2018, 19:30
Video. Keşeru a decis derby-ul pentru titlu în Bulgaria!

În Vinerea Mare Bulgaria a trăit fotbalistic ora derbyului pentru titlu dintre Ludogreţ Razgrad şi ŢSKA Sofia. Înaintea acestui meci, jucat la Razgrad, partidă contând pentru play-off, Ludogoreţ avea un avans de trei puncte peste rivala sa. A fost un superspectacol din toate punctele de vedere, şi pe teren, şi în tribune, un meci cu 5 goluri şi cu o senzaţională răsturnare de scor.

Ludogoreţ, echipa românilor Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, a reuşit să câştige cu 3-2, dar în condiţiile în care oaspeţii au fost în avantaj, deşi în inferioritate numerică, până cu cinci minute înainte de final! Cu acest succes drumul verzilor din Razgrad pentru păstrarea titlului pentru al treilea sezon consecutiv este deschis, pentru că sunt acum şase puncte în faţa lui ŢSKA.

Final absolut nebun. Cât era scorul în minutul 85

ŢSKA a reuşit să lovească prima, în prelungirile primei reprize, luând un important avantaj moral pentru a doua repriză. La pauză, la gazde în locul lui Lukoki a intrat polonezul Swierczok, care s-a înţeles excelent cu golgeterul Claudiu Keşeru. Polonezul a restabilit egalitatea în minutul 51, dar suspansul abia acum începuse.

Pentru că brazilianul Geferson de la oaspeţi a văzut al doilea galben şi a plecat mai repede la cabine, însă, spre stupefacţia celor prezenţi, a marcat din ŢSKA prin portughezul Pinto în minutul 71! Finalul a fost absolut nebun. Keşeru şi-a adus aminte că el este golgeterul echipei şi a egalat în minutul 85 şi fanii se declarau mulţumiţi şi aşa, dar polonezul Swierczok a marcat în minutul 88 golul unei victorii la care nu mai spera nimeni.

Închide ×