Sport

Claudiu Keșeru a plâns în fața fanilor FCSB după eșecul cu Farul! Reacție fără milă a lui Gigi Becali: “Nu mai poate, din păcate” Video

Claudiu Keșeru a izbucnit în lacrimi la finalul partidei pierdute cu 2-0 în fața celor de la Farul Constanța, într-un meci în care a început din nou pe banca de rezerve.
28.02.2022 | 00:41
Claudiu Keseru a plans in fata fanilor FCSB dupa esecul cu Farul Reactie fara mila a lui Gigi Becali Nu mai poate din pacate Video
Claudiu Keșeru și-a luat adio de la fani? A izbucnit în lacrimi după înfrângerea cu 0-2 în fața celor de la Farul. Sursă foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a oferit un moment emoționat la finalul meciului cu Farul Constanța, sugestiv pentru momentele grele prin care trece atacantul declarat persona non-grata la FCSB de Gigi Becali.

Patronul FCSB nu a fost deloc impresionat de lacrimile veteranului de 35 de ani și a declarat încă o dată în direct la Digi Sport că „nu mai poate!”.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, în lacrimi în fața galeriei FCSB

Claudiu Keșeru a fost aruncat în luptă de Toni Petrea abia în minutul 59 al partidei de pe Național Arena, la scorul de 2-0 și nu a putut face nimic pentru a schimba rezultatul partidei.

La finalul meciului, Keșeru a mers în fața Peluzei Nord și le-a mulțumit pentru susținere, numele jucătorului fiind scandat de mai multe ori pe parcursul meciului.

ADVERTISEMENT
Claudiu Keșeru nu a putut să își mai ascundă dezamăgirea după înfrângerea cu 0-2 cu Farul
Claudiu Keșeru nu a putut să își mai ascundă dezamăgirea după înfrângerea cu 0-2 cu Farul

Keșeru i-a salutat pe suporteri, a făcut un semn de „la revedere” cu mâna și apoi și-a ascuns lacrimile cu palmele, momentul fiind suprins de Digi Sport. VEZI VIDEO AICI!

Toni Petrea a comentat la conferința de presă gestul lui Keșeru

Toni Petrea a fost întrebat la conferința de presă despre motivele pentru care Claudiu Keșeru a izbucnit în lacrimi, însă antrenorul a fost destul de diplomat:

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că galeria susține jucătorii și nu doar pe Claudiu. Sunt jucători tineri care au evoluții oscilante și au nevoie de susținerea suporterilor”, a declarat și Toni Petrea la conferința de presă.

Claudiu Keșeru a fost ultima oară titular la FCSB pe 11 decembrie împotriva lui Gaz Metan Mediaș, când a jucat 65 de minute în victoria cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Ultima oară când atacantul a fost integralist, a fost cu CS Mioveni, pe data de 16 octombrie, când echipa abia a putut alinia 13 jucători în meciul de la Buzău, din cauza COVID-19.

Gigi Becali nu e impresionat de lacrimile lui Claudiu Keșeru: „Nu mă interesează plânsetele lui!”

Gigi Becali l-a atacat din nou pe Claudiu Keșeru și i-a transmis că nu are motive să plângă: „Nu mă interesează plânsetele lui Keșeru! De ce plânge?! E sentimental. Poate să facă asta că a avut clipe frumoase aici. Nu mai poate nici el din păcate”, a declarat patronul FCSB la Digi Sport Special.

De când a intrat sub tirul patronului, atacantul a fost mai mult rezervă, iar în două partide nici nu a fost păstrat în lot, în timp ce în derby-ul cu Dinamo nu a intrat niciun minut.

Patronul a declarat că vrea să îl vadă și pe Ivan Mamut pe teren, iar Keșeru are șanse din ce în ce mai puține să joace în meciurile următoare: „Am zis că lucrurile sunt clare cu Keșeru, iar după Burlacu eu vreau să îl văd cum joacă și pe Mamut. La el am o posibilitate de prelungire a contractului pe încă trei ani și vreau să îl văd pe Mamut la lucru ca să îmi dau sema dacă merită să prelungesc cu el sau nu”.

Gheorghe Mustață amenință cu incidente dacă Keșeru nu va mai folosit la FCSB: „Înseamnă că ne dorim suspendări și asta e!”

Claudiu Keșeru este susținut puternic de galeria FCSB, care îl consideră un jucător indispensabil și exponențial pentru echipă:

 „Keșeru este jucătorul care ne poate ajuta. Dacă nimeni nu poate să înțeleagă asta, că e sub contract și să se folosească de el, înseamnă că ne dorim suspendări și asta e! Ca să știm să pierdem campionatul 100%. Keșeru e susținut necondiționat de toți suporterii Stelei indiferent de situație”, a declarat Gheorghe Mustață în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT