Fotbal intern

Keşeru, aproape de revenirea la FCSB! Cum şi-a amintit Gigi de el

Update. Deşi iniţial a declarat că nu-l interesează să-l transfere pe Claudiu Keşeru, fostul atacant al FCSB-ului, Gigi Becali s-a răzgândit. "Nu am vorbit nimic cu Keşeru, dar presa m-a...
02.11.2017 | 19:10
Keseru aproape de revenirea la FCSB Cum sia amintit Gigi de el

Update. Deşi iniţial a declarat că nu-l interesează să-l transfere pe Claudiu Keşeru, fostul atacant al FCSB-ului, Gigi Becali s-a răzgândit. “Nu am vorbit nimic cu Keşeru, dar presa m-a inspirat. O să vedem în iarnă”, a spus finanţatorul “roş-albaştrilor”.

UPDATE / Gigi Becali a vorbit despre un posibil transfer al lui Keşeru la FCSB. Patronul vicecampioanei României a declarat că nu este interesat de serviciile internaţionalului român. “Nu este adevărat că îl vreau pe Keşeru. Nu mă interesează”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Raul Rusescu la Steaua, iar bulgarii scriu acum despre o altă repatriere: Claudiu Keşeru. Atacantul lui Ludogoreţ mai are contract în Bulgaria până la vară, însă oficialii clubului ezită să îi prelungească înţelegerea, având un salariu uriaş: 600.000 de euro. Bulgarii de la NovSport scriu că românul se poate întoarce la Steaua. Claudiu Keşeru a fost în vârf de formă la FCSB, în sezonul 2014-2015, iar apoi a fost transferat în Qatar, Al Gharafa. Experienţa arabă nu i-a priit românului, care şi-a regăsit forma de gol la Ludogoreţ.

Keşeru, momit cu un salariu mare şi în China

Keşeru este unul dintre cei mai buni atacanţi din prima ligă bulgară şi nu duce lipsă de oferte, mai ales că în vara viitoare pleacă gratis de la Ludogoreţ. Chiar dacă FCSB nu i-ar oferi acelaşi salariu, bulgarii notează că: “Gigi Becali i-ar oferi lui Keşeru unul dintre cele mai mari salarii de la Steaua”.

Claudiu Keşeru a marcat 58 de goluri în ultimii doi ani la Ludogoreţ, echipă alături de care a evoluat şi în grupele Champions League. Dar, potrivit presei bulgare, Keşeru este momit şi în China, principalul atu al chinezilor fiind salariul uriaş.

Claudiu Keseru, inapoi la Steaua Anuntul presei din Bulgaria