Şansele lui Keşeru SĂ REVINĂ la Steaua. Reacţia bulgarilor

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/08/2016, 15:21
Şansele lui Keşeru SĂ REVINĂ la Steaua. Reacţia bulgarilor

STEAUA. Update / Gigi Becali insistă să-l aducă pe Claudiu Keşeru la Steaua, dar Laurenţiu Reghecampf crede că fostul atacant al Stelei nu îi poate ajuta pe vicecampioni.

“Nu cred că e momentul ca Keşeru să revină şi nici nu cred că ne poate ajuta. Cum să ajute dacă el ar veni de la un salariu de 800.000 de euro la 10-15 mii pe lună? Nu ne interesează”spunea Reghe înaintea meciului retur cu Sparta Praga.

STEAUA. Deşi e dorit cu insistenţă de finanţatorul Stelei, Keşeru are şanse mici să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf. Cel mai mare impediment în perfectarea transferului internaţionalului român este salariul pe care îl încasează la Ludogoreţ. Steaua nu îi poate garanta lui Keşeru un salariu care să se aproprie de cel luat de la bulgari.

STEAUA. Situaţia lui Claudiu Keşeru la Ludogoreţ este una foarte bună, iar fotbalistul este mulţumit de toate condiţiile de la campioana Bulgariei. FANATIK.RO a aflat că oficialii formaţiei din Razgrad au refuzat două oferte pentru fostul atacant al Stelei. Conform suselor noastre, două echipe din Europa au fost dispuse să ofere 2.500.000 de euro, respectiv 2.800.000 de euro în schimbul fotbalistului, dar bulgarii au refuzat.

STEAUA. Totodată, există o singură modalitate ca Becali să-l poată lua pe Keşeru de la Ludogoreţ. Dacă trupa campioană din Bulgaria nu reuşeşte să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor, iar Steaua învinge Sparta Praga şi continuă spre grupele UCL, atunci şansele ca finanţatorul celor de la Ludogoreţ să îl cedeze pe Keşeru cresc.

………………………………

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, este dispus să investească şi să transfere un atacant cu experienţă. Astfel, latifundiarul din Pipera a hotărît să-i facă o ofertă lui Claudiu Keşeru, fotbalistul celor de la Ludogoreţ.

STEAUA. Oficialii formaţiei Ludogoreţ Razgrad sînt dispuşi să renunţe la serviciile internaţionalului român, iar Becali vrea să profite. Astfel, finanţatorul Stelei vrea să-l împrumute pe Keşeru de la bulgari şi să-i ofere jumătate din salariul pe care îl primeşte la Ludogoreţ.

“Pe Keşeru vor să-l dea cei de la Ludogoreţ. Şi pe el, şi pe Prepeliţă, dar eu îl vreau doar pe Keşeru. El are un salariu de 60.000 de euro. Aş putea să dau jumătate. E posibil, să vedem”, a spus Gigi Becali.

Conform novosti.rs, Keşeru e foarte aproape să revină sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf. Atacantul ar putea ajunge la vicecampioană, după meciul bulgarilor de la Ludogoreţ cu Steaua Roşie din preliminariile Ligii Campionilor, doar dacă Steaua se va califica în play-off-ul UCL.

Claudiu Keşeru a evoluat în 48 de meciuri pentru Steaua, a înscris 28 de goluri şi a oferit nu mai puţin de 9 pase decisive. Atacantul în vîrstă de 29 de ani a mai jucat pentru SCO Angers, FC Nantes, Ludogoreţ Razgrad, SC Bastia, FC Libourne Saint Seurin, FC Torus şi Al Gharafa.

28 de goluri a înscris Claudiu Keşeru pentru Steaua

4.000.000 de euro este cota lui Keşeru, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×