Sport

Claudiu Keșeru, lăsat fără cuvinte de noul stadion „Steaua”: „E foarte ciudat!”. Video

Claudiu Keșeru a vorbit despre partida de maximă importanță pe care România o va disputa contra Armeniei, în etapa a 8-a din preliminariile CM 2022.
10.10.2021 | 18:58
Claudiu Keseru lasat fara cuvinte de noul stadion Steaua E foarte ciudat Video
ADVERTISEMENT

Partida România – Armenia se va disputa luni, de la ora 21:45, pe stadionul „Steaua”. Acest meci consemnează revenirea echipei naționale pe arena din Ghencea după 12 ani.

Ultimul meci jucat de România în Ghencea datează din 9 septembrie 2009, atunci când reprezentativa noastră remiza cu Austria, 1-1, în preliminariile CM 2010.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, lăsat fără cuvinte de noul stadion „Steaua”

Atacantul naționalei a declarat faptul că se simte ciudat pe noul stadion „Steaua”, deoarece nu-l mai recunoaște.

Totodată, Keșeru a îndemnat la calm înaintea meciului cu Armenia. Acesta a mai spus că staff-ul echipei naționale a pregătit foarte bine partida de luni seara.

ADVERTISEMENT

„Cred că ar fi anormal să nu-mi fi dorit să fiu pe teren, în orice moment. Fiecare fotbalist și-ar fi dorit să fie pe teren la acest meci. Ați văzut ce intensitate, ce senzație a fost la nivelul gazonului (n.r. în meciul cu Germania), e normal să-ți dorești să fii pe teren.

Am simțit o dezamăgire pentru băieți, ținând cont de eforturile pe care le-au făcut pe durata meciului, faptul cum au răspuns la toate cerințele staff-ului tehnic. A fost un moment în care îți dai seama că toate lucrurile făcute înainte s-au dărâmat.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ne precipităm (n.r. în meciul cu Armenia). Întreg staff-ul tehnic a pregătit și pregătește meciul de o manieră incredibilă. Avem nevoie de liniște și să răspundem cât mai bine indicațiilor tactice care ni se dau.

Îmi doresc să dau tot ce am mai bun în toate aspectele jocului, nu doar al golurilor. Există multe aspecte în jocul unui atacant, începând cu faza defensivă. Golul e doar o finalitate a unui meci.

ADVERTISEMENT

Jos pălăria pentru evoluția Armeniei! Presiune pe atacanți e la fiecare meci. Am fost criticat de multe ori, nu m-a deranjat. Vin cu zâmbetul pe buze, presiunea face parte din joc. Dacă voi fi lăudat sau criticat mâine… sunt lucruri care țin de meseria noastră.

E foarte ciudat, s-au schimbat multe lucruri. Parcă nu recunoșteam stadionul (n.r. stadionul „Steaua”)”, a declarat Claudiu Keșeru, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Armenia.

În acest moment, România se află pe locul 4 din grupa J, cu zece puncte obținute după șapte meciuri jucate.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,81 este cota pentru „PSF X” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT