Sport

Claudiu Keşeru, marele absent din derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Cum arată echipele probabile. Exclusiv

Claudiu Keşeru ratează derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Din informaţiile FANATIK, atacantul roş-albaştrilor s-a accidentat la antrenamente şi a rămas la Bucureşti.
27.11.2021 | 18:51
Claudiu Keseru marele absent din derbyul Universitatea Craiova  FCSB Cum arata echipele probabile Exclusiv
Claudiu Keşeru, pe Arena Naţională. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Absenţă importantă la FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 20:15. Roş-albaştrii nu vor putea conta pe Claudiu Keşeru, atacantul suferind o accidentare.

Din informaţiile FANATIK, Keşeru “s-a rupt” la unul dintre ultimele antrenamente şi a rămas la Bucureşti pentru recuperare. Este o absenţă importantă pentru Toni Petrea, în condiţiile în care atacantul a marcat patru goluri în cele nouă meciuri disputate în acest sezon pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru nu a ratat nicio partidă în campionat de la revenirea la FCSB. A debutat cu gol în victoria cu 6-0 din derby-ul cu Dinamo şi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albaştrilor în turul campionatului.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpățînă, M. Constantin, Screciu, Bancu – Nistor, Fedele, Cîmpanu – Gustavo, Koljic, An. Ivan. 

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Tănase – Cordea, I. Stoica, Oct. Popescu.

Claudiu Keșeru, unul dintre cei mai importanți jucători ai FCSB în acest sezon

Veteranul de 34 de al echipei lui Toni Petrea este unul dintre cei mai experimentați jucători din lot și și-a adus din plin contribuția în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a reușit patru goluri și două assist-uri în nouă meciuri și este evaluat conform transfermarkt la 1.500.000 de euro. Keșeru mai are contract cu FCSB până în vara lui 2023 când va trece de 36 de ani și ar putea să își încheie cariera la echipa lui Gigi Becali.

Atacantul a fost înlocuit la meciul cu Botoșani, iar Keșeru a fost vizibil nemulțumit de decizia lui Toni Petrea: „E normal să fie supărat (n.r. – Keșeru), înseamnă că ceva nu i-a convenit. E important ca toată lumea să înțeleagă că suntem o echipă. Să tragem toți în aceeași direcție! Chiar dacă un jucător nu are o exprimare grozavă, trebuie să se pregătească mai bine și să facă un joc mai bun data viitoare”.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a ratat convocarea la echipa națională pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein

În mod surprinzător, golgheterul FCSB-ului nu a fost convocat la naționala României pentru dubla decisivă cu Islanda și Liechtenstein, ceea ce l-a mirat și pe Ilie Dumitrescu:

„Keșeru ar fi putut fi convocat la națională, nu știu neapărat dacă să joace titular, acolo îi simțea Mirel. La Keșeru e ușor să vezi că a ridicat nivelul echipei de la venirea sa. Este unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce a ales Mirel așa, are motivele lui, dar cred că putea să fie convocat și Keșeru. Poate că Mirel a selecționat jucătorii în funcție de adversari”, a declarat analistul Digi Sport.

„Eu l-aș fi luat pe Keșeru pentru aceste meciuri, cred că ne-ar fi fost util, dar este tactica lui Mirel, el știe mai bine ce are în minte”. – Bogdan Stelea.

Toni Petrea primește și o veste bună înainte de Universitatea Craiova – FCSB: Vali Crețu va fi în lot

Toni Petrea a primit însă și o veste bună. Valentin Crețu, fundașul central care a făcut un meci excelent cu Botoșani deși era acccidentat, este în lot pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

„Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, Laurențiu Reghecampf. Va fi ceva nou, pentru că este pentru prima dată când ne întâlnim ca adversari. Am convingerea că va fi un meci frumos. Am o relație normală cu Reghecampf. Comunicăm, am mai stat de vorbă.

Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care are un antrenor foarte bun. Universitatea Craiova este o echipă preocupată de jocul ofensiv, știm care sunt punctele lor forte, vom încerca să le blocăm, dar și să profităm de ocaziile pe care le vom avea pe parcursul partidei”. – Toni Petrea

  • 13 meciuri a jucat Keșeru în acest sezon pentru FCSB
  • 1.500.000 de euro e cota atacantului de 34 de ani conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „Total goluri: peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT