Sport

Claudiu Keșeru, mesaj războinic înaintea derby-ului FCSB – Dinamo: „Toți suntem motivați la maximum”

Atacantul roș-albaștrilor a prefațat derby-ul cu Dinamo și a dat asigurări că echipa sa este „motivată la maximum” să obțină toate cele trei puncte.
11.09.2021 | 14:29
Claudiu Keseru mesaj razboinic inaintea derbyului FCSB  Dinamo Toti suntem motivati la maximum
ADVERTISEMENT

Întors la FCSB după șase ani – mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK -, Claudiu Keșeru le-a pus gând rău dinamoviștilor: a marcat în toate derby-urile disputate până acum în tricoul roș-albastru și își dorește să continue această tradiție.

De asemenea, îi asigură pe suporteri că echipa este „motivată la maximum” să obțină victoria în fața rivalilor. Cu două zile înaintea fluierului final al partidei se vânduseră peste 30.000 de bilete.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru e gata pentru derby-ul cu Dinamo

Este un meci pe care-l așteptăm pentru a trece peste imaginea și efectele nefaste de la Cluj, un meci care ne va pune pe drumul bun, în urma atitudinii pe care am avut-o la Cluj. 

Acestea sunt meciuri speciale, care nu necesită atenție, toți suntem motivați la maximum, toate aceste chestiuni te fac să fii concentrat la maximum. Meciurile astea sunt mai mult o chestie de stare de spirit, de mental.

ADVERTISEMENT

Nu cred că va fi un meci frumos, dar va fi cu angajament, agresiv, cel puțin în prima parte. Apoi, cine va domina fizic și mental va arăta mai mult estetic și tactic.

Un meci cu Dinamo nu este niciodată ușor, pozițiile din clasament nu reflectă realitatea din teren. Nivelul de exigență, de determinare la ora meciului sunt ieșite din comun.

ADVERTISEMENT

Un meci cu Dinamo nu reflectă valoarea echipei în tot campionatul. Un FCSB – Dinamo cu spectatori e total diferit de unul fără. Cel mai important este să existe o conexiune între jucători și suporteri.

Ce fac ei în tribune ne face pe noi mai buni, iar noi, prin rezultate, îi atragem pe ei la stadion”, a declarat Claudiu Keșeru înaintea duelului programat duminică, 12 septembrie, la ora 21:00, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Budescu are drept de joc: „Și-a ispășit suspendarea”

Transferat chiar la începutul acestei săptămâni, din postura de jucător liber de contract, Constantin Budescu a scăpat de suspendarea primită odată cu eliminarea din ultimul său meci la Astra Giurgiu, chiar înainte să plece în Arabia Saudită.

Am discutat cu cei de la FRF, Budescu și-a ispășit suspendarea, nu este niciun fel de problemă. El a primit două etape de suspendare, dar a rămas legitimat la Astra până la data de 15 februarie.

Clubul a disputat două jocuri până când el a fost transferat de Damac, astfel că și-a ispășit suspendarea. Din punctul meu de vedere poate juca fără probleme cu Dinamo, așa mi s-a transmis”, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,93 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT