Sport

Claudiu Keșeru, prezentat ca un supererou de FCSB! Fanatik a anunțat transferul din 27 august. Video

FCSB a anunțat transferul lui Claudiu Keșeru, care s-a despărțit de Ludogoreț Razgrad, în această vară.
31.08.2021 | 15:33
Claudiu Keseru prezentat ca un supererou de FCSB Fanatik a anuntat transferul din 27 august Video
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat, încă din urmă cu patru zile, că Claudiu Keșeru s-a înțeles cu echipa patronată de Gigi Becali.

Claudiu Keșeru (34 de ani) a mai evoluat pentru FCSB timp de un an, în perioada 2014-2015.

Claudiu Keșeru, prezentat oficial la FCSB

FCSB a emis un comunicat oficial prin care anunță revenirea lui Claudiu Keșeru la echipa roș-albastră. Miercuri, atacantul va efectua primul antrenament alături de trupa lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Bine ai revenit, Claudiu Keșeru!

FCSB anunță revenirea lui Claudiu Keşerü, care va îmbrăca din nou tricoul roș-albastru, începând de astăzi.

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri și a reușit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul și se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Claudiu Keșeru, despărțire emoționantă de Ludogoreț

În ultimii șase ani, Claudiu Keșeru a evoluat pentru Ludogoreț, formație alături de care a cucerit șase titluri de campion și o Supercupă a Bulgariei.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FCSB (@fcsbofficial)

După despărțirea de formația bulgară, Keșeru a postat un mesaj emoționant, pe Facebook, de rămas bun.

„Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat. Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene.

ADVERTISEMENT

După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club și de la toți suporterii lui PFC Ludogorets 1945. Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat.

Sunt mândru pentru cele 9 titluri câștigate (6 campionate și 3 Supercupe), dar și pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reușite în Champions League și Europa League.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în acești 6 ani și, de asemenea, vreau să-mi exprim toată recunoștința pentru suporterii lui Ludogorets și să le mulțumesc pentru mesajele lor de susținere, atât la bine și mai ales în momentele mai grele.

Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene”, se arată în mesajul postat de Claudiu Keșeru, pe Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,90 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT