Sport

Claudiu Keşeru, prezentat oficial la UTA Arad, deşi e sub contract cu FCSB: „Mulţumesc clubului că mi-a permis să fiu aici!”. Video

Aventura lui Claudiu Keșeru (35 de ani) la FCSB a luat sfârșit. Atacantul a fost prezentat oficial de UTA Arad, chiar dacă este în continuare sub contract cu vicecampioana României.
31.05.2022 | 19:15
Claudiu Keseru prezentat oficial la UTA Arad desi e sub contract cu FCSB Multumesc clubului ca mia permis sa fiu aici Video
Claudiu Keșeru, prezentat oficial la UTA Arad. FOTO: captură Facebook UTA Arad
ADVERTISEMENT

UTA Arad este a doua echipă din Casa Pariurilor Liga 1 la care joacă Claudiu Keșeru, după FCSB. Atacantul în vârstă de 35 de ani rămâne liber de contract în această vară și va semna cu „Bătrâna Doamnă”. Keșeru a fost prezentat oficial pe „Francisc von Neuman”, chiar dacă înțelegerea sa cu roș-albaștrii  expiră abia pe 30 iunie.

Claudiu Keșeru, prezentat oficial la UTA Arad

Claudiu Keșeru va juca la UTA Arad începând cu ediția 2022-2023 a Casa Pariurilor Liga 1. Contractul internaționalului român cu „Bătrâna Doamnă” va fi valabil pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Atacantul a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și patronul Alexandru Meszar. Campionatul precedent, Keșeru a îmbrăcat tricoul lui FCSB, echipă pentru care a marcat cinci goluri și a oferit trei assit-uri, în 19 partide.

„Mă bucur să fiu astăzi aici. E un moment, primul moment de relaxare după aproape șase luni. Mă bucur că într-un final am decid să-mi decid viitorul și că astăzi suntem aici. Mă bucur că mă alătur unui proiect foarte interesant, unui club de tradiție, dintr-un oraș însetat de performanță.

ADVERTISEMENT

Vreau să vă asigur de un singur lucru, indiferent de ce se va întâmpla pe teren, eu voi da tot ce am. Că va ieși cum vrea toată lumea, că va ieși mai puțin, eu voi da totul. Nu am reziliat încă cu FCSB. Contractul e valabil până pe 30 iunie și vreau să mulțumesc clubului că mi-a permis să fiu azi aici”, a declarat Claudiu Keșeru.

Atacantul visează cu ochii deschiși la echipa națională

Claudiu Keșeru speră să își relanseze cariera odată cu transferul la UTA. Vârful „Bătrânei Doamne” viseaz să joace din nou pentru echipa națională, al cărui tricou nu l-a mai îmbrăcat din noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să recunosc că da (n.r – să revină la echipa națională). E în mintea mea. Știam. Am lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB. Am avut o colaborare foarte bună și da, îmi doresc să revin pe teren, să mă simt cât mai în largul meu.

Probabil se va simți la început lipsa de meciuri din ultima perioadă. Oricât te-ai antrena, un antrenament nu compensează efortul fizic dintr-un meci și mai ales că sunt atent la parametri fizici, îi scoteam pe toți de la toate antrenamentele să văd unde sunt.

ADVERTISEMENT

Da, echipa națională, clar. Oricât sunt în activitate, e o prioritate. Mai ales că am 47 de selecții. Sunt la trei selecții până la o bornă importantă”, a adăugat atacantul.

  • 13 goluri a marcat Claudiu Keșeru în cele 47 de selecții la prima reprezentativă a României

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT