Sport

Ultimele detalii despre situaţia lui Claudiu Keşeru! Ce se întâmplă cu atacantul FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat ultimele detalii despre situaţia lui Claudiu Keşeru, fotbalist care intrase pe lista neagră a lui Gigi Becali. Patronul FCSB îşi dorea ca fotbalistul să plece în această iarnă.
24.12.2021 | 09:44
Ultimele detalii despre situatia lui Claudiu Keseru Ce se intampla cu atacantul FCSB Exclusiv
Claudiu Keşeru rămâne la FCSB până la finalul sezonului (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru a fost transferul verii la FCSB, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK, iar atacantul a lovit încă de la primul meci. În derby-ul cu Dinamo, fotbalistul de 35 de ani marca 1 gol şi oferea 1 pasă decisivă în succesul categoric în faţa marii rivale.

Situaţia s-a schimbat pe finalul anului, când Claudiu Keşeru a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Patronul echipei a declarat că fotbalistul va pleca în iarnă, însă lucrurile par să se schimbe.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru rămâne până în vară la FCSB. Situaţia specială a atacantului

FANATIK a aflat că atacantul va avea o discuţie cu Gigi Becali şi va rămâne până în vară la FCSB. Claudiu Keşeru se află într-o situaţie specială şi nu poate să se transfere în această iarnă oriunde.

În startul sezonului, înainte să fie trimis la echipa a doua de la Ludogoreţ, Claudiu Keşeru a jucat un meci pentru campioana Bulagriei, în preliminariile Champions League. Fotbalistul a bifat 60 de minute în partida cu Şahtior Soligorsk, astfel că nu poate juca pentru o a treia echipă în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Astfel, Claudiu Keşeru are două opţiuni la îndemână. Rămâne la FCSB, până în vară, când se poate transfera oriunde, sau merge la Ludogoreţ, cealaltă echipă pentru care a jucat în acest sezon şi unde fusese exilat la formaţia secundă.

La FCSB, Claudiu Keşeru a jucat 13 meciuri şi a marcat 4 goluri. Pe lângă reuşita din derby-ul cu Dinamo, atacantul de 35 de ani mai punctase cu FCU Craiova, Academica Clinceni şi CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru scapă, Constantin Budescu pleacă

Pe lângă Claudiu Keşeru, Constantin Budescu era un alt fotbalist care intrase pe lista neagră a lui Gigi Becali. De altfel, patronul FCSB îl criticase în repetate rânduri pe mijlocaşul ofensiv de 32 de ani.

“Am vorbit cu Budescu să vedem ce bani vrea să încheiem. S-a terminat cu salariile mari, o să jucăm cu jucătorii ăia de locurile 2-3. Eu o să-mi văd de treaba mea, stau acasă. Nu-mi convine. Budescu are un salariu mare și nu mai vreau”, spunea Gigi Becali, la PRO X, după ultimul meci al anului pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu se numără printre cei mai bine plătiţi jucători de la FCSB, cu un salariu lunar de 20.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv semnase un contract valabil până în vara lui 2022, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

De cealaltă parte, Claudiu Keşeru are un salariu lunar de 25.000 de euro, fiind al doilea cel mai bine plătit jucător de la FCSB, după Florin Tănase. Golgeterul “roş-albaştrilor” ia 30.000 de euro pe lună.

Ce spunea Claudiu Keşeru la finalul ultimului meci al anului

În ultima etapă a anului, FCSB a remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0, iar Claudiu Keşeru a fost titular. Atacantul a jucat 45 de minute şi a fost schimbat la pauză cu Andrei Dumiter.

“Fiecare are dreptul să spună absolut ceea ce vrea. Atât timp cât suntem aici, cât am luat decizia de a veni aici, te-ai expus și înduri. Da, știam unde mă întorc și mi-am asumat decizia. De asta nici nu zic nimic.

Poate să speculeze lumea orice vrea, dar nu voi spune nimic. Pe data de 5 ianuarie voi fi la reunire. Nu se știe care sunt planurile persoanelor din club, nu știu nimic, vreau doar să mă liniștesc”, spunea Claudiu Keşeru la finalul meciului.

  • 797 de minute a stat Claudiu Keşeru pe teren, în cele 13 meciuri jucate pentru FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,57 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT