Sport

Claudiu Keșeru, caz închis definitiv la FCSB. A clacat psihic. Se retrage în vară? Exclusiv

Claudiu Keșeru are zilele numărate la FCSB. Atacantul în vârstă de 35 de ani e cu moralul la pământ după meciul cu CFR Cluj, când a avut o prestație modestă și a fost schimbat la pauză.
25.01.2022 | 21:20
Claudiu Keseru caz inchis definitiv la FCSB A clacat psihic Se retrage in vara Exclusiv
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru (35 de ani) este în cea mai proastă perioadă a carierei. Atacantul a marcat doar patru goluri în acest sezon de Liga 1. Ultima reușită datează din 16 octombrie 2021, când roș-albaștrii au învins-o cu 3-0 pe CS Mioveni.

Deși a început ca titular derby-ul cu CFR Cluj, FANATIK a aflat în exclusivitate că fostul golgheter de la Ludogoreț este cu moralul la pământ și că a devenit de nerecunoscut la antrenamentele vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Internaționalul nu se simte bine din punct de vedere psihic încă din momentul criticilor primite din partea lui Gigi Becali, de la finalul anului trecut. Site-ul nostru a anunțat în premieră intențiile lui Keșeru de a pleca de la FCSB.

Claudiu Keșeru a ajuns de nerecunoscut. Atacantul, printre cei mai slabi la antrenamentele lui FCSB

Cu un salariu de 25 de mii de euro pe lună, Claudiu Keșeru a fost pe lista neagră a lui Becali, alături de Constantin Budescu. Dacă playmakerul s-a înțeles cu conducerea vicecampioanei să fie lăsat să plece și a semnat cu FC Voluntari, atacantul a mai primit o șansă și a rămas la FCSB, cel puțin până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Keșeru are însă și un caz special. Veteranul a jucat în acest sezon și pentru Ludogoreț și, dacă ar fi plecat în iarnă de la FCSB, nu ar mai fi putut fi legitimat la o a treia echipă, cel puțin nu în Europa.

FANATIK a anunțat în premieră faptul că FCSB îl va păstra până în vară pe Claudiu Keșeru, lucru confirmat și de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat. Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Viitorul lui Keșeru în fotbal, incert. Pregătirea lui Thomas Neubert a devenit o corvoadă pentru el

Cu toate acestea, FANATIK a aflat că fostul om de gol al roș-albaștrilor se pregătește fără chef, nu are vlagă și lasă impresia că abia așteaptă să își încheie socotelile cu FCSB și să plece. Mai mult, din informațiile noastre, Claudiu Keșeru nu îndeplinește deloc parametrii fizici la care trebuie să fie fotbaliștii lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Pare incredibil, având în vedere că fostul golgheter al Bulgariei era renumit pentru fizicul de invidiat pe care îl are, dar, efectiv, acesta nu mai face față acum pregătirii lui Thomas Neubert, o pregătire care se bazează foarte mult pe forța fizică.

Claudiu Keșeru este așadar în urmă nu doar cu forma sportivă, ci și cu cea psihică, iar viitorul său în fotbal pare incert. Perioada neagră a atacantului a fost confirmată și în derby-ul cu CFR Cluj, când Toni Petrea l-a schimbat la pauză cu Andrei Dumiter. După meci, Keșeru a fost din nou criticat de Gigi Becali.

„Să mă ierte Keșeru. Nu a fost pe teren. Nu am avut atacant. Noi n-am avut atacant. Nu am avut fundași laterali și nu l-am avut pe Tănase. Au suplinit Olaru, Cordea sau Tavi Popescu, care au alergat cât pentru cinci inși”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

  • 32 de goluri și 11 pase de gol are Claudiu Keșeru în cele 62 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul lui FCSB
  • 1,5 milioane de euro este cota atacantului în vârstă de 35 de ani, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT