Fotbal intern

Claudiu Keșeru s-a accidentat înaintea meciurilor cu Feroe și Norvegia. S-a lovit la piciorul drept

07.10.2019 | 10:36
Claudiu Keseru sa accidentat inaintea meciurilor cu Feroe si Norvegia Sa lovit la piciorul drept
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru face parte din lotul selecționat de Cosmin Contra pentru meciurile echipei naționale a României cu Insulele Feroe și Norvegia, dar ‘Guriță’ are emoții după ce atacantul s-a accidentat în partida jucată de Ludogreț Razgrad cu Levski Sofia, scor 2-0.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.05 este cota pentru “peste 3,5 goluri” la meciul Insulele Feroe – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru s-a accidentat înaintea meciurilor cu Feroe și Norvegia

Atacantul în vârstă de 32 de ani a înscris din nou pentru campioana României duminică, dar nu a putut să ducă la finalul partida cu Levski Sofia, toate acestea deoarece s-a accidentat într-un duel cu un adversar. Claudiu Kețeru s-a ciocnit cu Mijatovici, care l-a lovit cu genunchiul în piciorul drept.

Claudiu Keșeru a încercat să se bucure pentru golul înscris în poarta celor de la Levski Sofia, dar a simțit o durere la coapsă. Fotbalistul echipei naționale a României s-a întins pe gazon și a cerut intervenția staff-ului medical, dar nu a mai putut continua și a fost înlocuit în minutul 82.

ADVERTISEMENT
Claudiu Keșeru la o fază fixă din meciul România - Malta. Sursă foto: sportpictures.eu
Claudiu Keșeru la o fază fixă din meciul România – Malta. Sursă foto: sportpictures.eu

Programul echipei naționale a României pentru meciurile cu Feroe și Norvegia:

  • 10 octombrie – ora 09:50 – decolare spre Torshavn (Insulele Feroe)
  • 11 octombrie – ora României 19:00 – antrenament oficial la Torshavn
  • 12 octombrie – ora României 19:00 – Insulele Feroe – România
  • 13 octombrie – ora 16:00 – aterizare la București
  • 14 octombrie – ora 18:30 – antrenament oficial pe Arena Națională
  • 15 octombrie – ora 21:45 – România – Norvegia

Lotul convocat de Cosmin Contra:

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 63/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Ionuț Radu (Genoa, 0/0)
  • Fundași: Romario Benzar (Lecce, 16/0), Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo, 56/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár 1/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa 5/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 37/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 10/0)
  • Mijlocași: Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 19/1), Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 1/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Dan Nistor (Dinamo București, 1/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 9/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 21/4), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 33/10), Ianis Hagi (Genk, 7/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 7/0), Florinel Coman (FCSB, 0/0)
  • Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 35/12), George Pușcaș (Reading, 10/5), Florin Andone (Galatasaray, 23/2)
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României se află pe lcoul 3 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 10 puncte, la un punct în spatele Suediei și la 8 distanță de Spania. Tricolorii lui Cosmin Contra au trei victorii, o remiză și două înfrângeri în cele 6 meciuri jucate până în prezent.