Fotbal international

Claudiu Keșeru, spectacol total în Bulgaria! A marcat de patru ori

15.02.2021 | 17:44
Claudiu Keseru spectacol total in Bulgaria A marcat de patru ori
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru e ste unul dintre cei mai în formă atacanți români. Fostul vârf al lui FCSB a marcat de patru ori pentru Ludogorets în ultima etapă.

Atacantul bulgarilor a fost MVP-ul partidei cu Etar, reușind un „poker”, deși a stat pe teren doar 56 de minute. Keșeru a ajuns, astfel, la 12 reușite în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Ludogorets domină din nou competiția internă din Bulgaria și are șansa să câștige cel de-al zecelea titlu consecutiv, fiind la șase puncte deasupra lui ȚSKA Sofia.

Claudiu Keșeru, spectacol total în Bulgaria! Patru goluri în 56 de minute

Opt reușite avea atacantul român în vârstă de 34 de ani înaintea etapei cu numărul 17 din campionatul Bulgariei. Duelul cu Etar, echipa de pe ultimul loc, i-a adus vârfului șansa de a recupera din diferența față de cel mai bun marcator al competiției de la sud de Dunăre, francezul Coureur.

ADVERTISEMENT

În doar 56 de minute, Claudiu Keșeru a reușit să marcheze nu mai puțin de patru goluri și să îl depășească în clasamentul golgheterilor și pe bulgarul Kamburov, de la Beroe. Apoi, el a fost schimbat pentru a fi odihnit.

Vârful român a marcat în minutele 6, 36, 41 și 52 golurile prin care echipa sa și-a asigurat o victorie categorică în fața unei trupe mult mai slabe, dar care nu pierduse nicio partidă dintre ultimele cinci jucate în Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul golurilor marcate de Keșeru, Ludogorets ajunge la 42 de puncte, cu șase peste principala urmăritoare, ȚSKA Sofia. Echipa atacantului român se îndreaptă cu pași mari către încă un titlu de campioană, după ce le-a cucerit pe ultimele nouă din Parva liga.

Dragoș Grigore a fost doar rezervă neutilizat în meciul cu Etar, în vreme ce Cosmin Moți nu a făcut parte din lotul bulgarilor. Keșeru este golgheterul echipei și cel mai important om de atac al antrenorului lituanian Dambrauskas.

ADVERTISEMENT

Pentru Ludogorets, urmează deplasarea de pe terenul lui Lokomotiv Plovdiv, care se va disputa în data de 20 februarie. Meciul se anunță a fi unul dificil, deoarece Lokomotiv este pe locul 3, cu 34 de puncte și încă speră și ea la titlu.

ADVERTISEMENT