Fotbal international

Claudiu Keșeru, star în presa italiană înainte de meciul lui Ludogoreț din Europa League: ”Visez să-i dau gol lui Inter”

19.02.2020 | 14:47
Claudiu Keseru star in presa italiana inainte de meciul lui Ludogoret din Europa League Visez sai dau gol lui Inter
ADVERTISEMENT

Atacantul Claudiu Keșeru este star în presa italiană înainte de meciul Ludogoreț Razgrad – Inter Milano, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Claudiu Keșeru, star în presa italiană înainte de meciul lui Ludogoreț din Europa League: ”Când eram copil mi-a plăcut foarte mult Milan”

”Pentru mine este ca un derby. Când eram copil mi-a plăcut foarte mult Milan. Era echipa lui Van Basten, Gullit și Rijkaard care a câștigat cu 4-0 finala Cupei Campionilor cu Steaua”, a declarat internaționalul român într-un interviu în Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT

”În 1989 aveam doi ani și jumătate așa că amintitile mele sunt legate de ce mi-a povestit tatăl meu mai târziu. Acum abia aștept să joc cu Inter și poate la retur să marchez pe San Siro. A fost stadionul lui Ronaldo și Shevchenko, doi atacanți extraordinari”, a spus Claudiu Keșeru înaintea meciului Ludogoreț – Inter din Europa League.

”Vrem să vedem dacă putem concura cu adevărat cu marile cluburi din Europa”

”Am urmărit meciul Interului cu Lazio, două mari echipe. Inter nu și-a asumat riscuri până la 1-2, iar Lazio a pus în practică cea mai bună stategie. Inter are jucători uriași și o mare istorie în spate. Trebuie să ne temem de toate acestea”, a continuat Keșeru.

ADVERTISEMENT

”Inter nu are trebuie să se teamă de nimic, așa ne-a fi și nouă mai ușor să-i surprindem. Vrem să vedem dacă putem concura cu adevărat cu marile cluburi din Europa. Cu siguranță, trebuie să dăm 150%”, a afirmat internaționalul român.

”Important este să ajungem în ultimii 30 de metri”

”Nu simt nicio responsabilitate, nu mă consider vedeta echipei. Toți suntem importanți, fiecare are misiunea lui. Dacă te gândești doar la tine nu obții nimic bun, suntem cu toții în slujba echipei”, a menționat Claudiu Keșeru.

ADVERTISEMENT

”Handanovic este un mare portar care știe să organizeze foarte bine apărarea și să-și dirijeze coechipierii. Dincolo de cine va fi în poartă, pentru noi important este să ajungem în ultimii 30 de metri. Să centrăm mult, să șutăm, să punem presiune pe Inter ca să-i facem să greșească”, a precizat el.

”Eriksen trebuie încă să se adapteze”

”Lukaku și Lautaro sunt extraordinari, iar în sistemul 3-5-2 folosit de Conte reușesc să se completeze. În plus, mai există și Alexis Sanchez. Eriksen trebuie încă să se adapteze. Conte știe ce poate aduce echipei și va găsi momentul potrivit pentru a-l titulariza”, a încheiat Keșeru.

ADVERTISEMENT

Partida tur dintre Ludogoreț Razgrad și Inter Milano, din 16-imile de finală ale Europa League, se va disputa joi, 20 februarie, de la ora 19:55, în Bulgaria. Returul va avea loc o săptămână mai târziu în Italia, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT