Sport

Claudiu Keşeru, la FCSB! S-a făcut transferul verii, dezvăluit exclusiv de Fanatik: „Întoarcerea golgheterului”. Update exclusiv

FCSB şi-a găsit atacant. FANATIK a aflat că roş-albaştrii l-au acontat pe Claudiu Keşeru. Atacantul revine la echipa lui Gigi Becali după 6 ani.
31.08.2021 | 15:12
Claudiu Keseru la FCSB Sa facut transferul verii dezvaluit exclusiv de Fanatik Intoarcerea golgheterului Update exclusiv
Claudiu Keşeru, transferat de FCSB! Gigi Becali a confirmat pentru Fanatik: "Da, l-am luat!". Exclusiv
ADVERTISEMENT
31-08-2021
12:12

Claudiu Keșeru, prezentat oficial la FCSB

FCSB a anunțat transferul lui Claudiu Keșeru, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, de vineri, 27 august. Roș-albaștrii l-au prezentat pe atacantul în vârstă de 34 de ani ca pe un supererou de benzi desenate.

„Bine ai revenit, Claudiu Keșeru! FCSB anunță revenirea lui Claudiu Keşerü, care va îmbrăca din nou tricoul roș-albastru, începând de astăzi.
Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri și a reușit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul și se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a scris FCSB, pe Facebook.

FCSB a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. FANATIK a aflat că atacantul Claudiu Keşeru a reziliat cu Ludogoreț și s-a înţeles cu echipa lui Gigi Becali şi se va alătura lotului condus de Edi Iordănescu.

Claudiu Keşeru, transferat de FCSB! Gigi Becali a confirmat mutarea: “Da, l-am luat”

Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK transferul lui Claudiu Keşeru la FCSB: “Da, l-am luat pe Keşeru”, a spus scurt patronul roş-albaştrilor pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Astfel, Claudiu Keşeru revine la FCSB după o pauză de 6 ani. A evoluat un an pentru roş-albaştrii, între ianuarie 2014 şi februarie 2015, având în palmares un titlu cu echipa antrenată atunci de Laurenţiu Reghecampf.

FCSB a făcut profit cu Keşeru! Luat gratis, vândut pe 2,4 milioane de euro

FCSB a făcut un profit frumos de pe urma atacantului. Claudiu Keşeru a fost adus gratis în 2014, iar un an mai târziu a fost vândut pentru 2,4 milioane de euro la echipa Al Gharafa din Qatar.

ADVERTISEMENT

Din august 2015, Claudiu Keşeru a evoluat la Ludogoreţ, însă la începutul acestui sezon a intervenit o ruptură între cele două părţi. Keşeru a fost izgonit de la prima echipă, însă a avut evoluţii apreciabile la echipa a doua.

Cosmin Moţi, despre situaţia lui Keşeru la Ludogoreţ: “E normal să fie afectat, dar a fost decizia strict a antrenorului”

Cosmin Moţi, actualmente director tehnic la Ludogoreţ, a declarat pentru FANATIK că decizia este a antrenorului şi nu mai este nimic de făcut în cazul lui Keşeru:

ADVERTISEMENT

„Nimănui nu îi convine situația. E normal să fie afectat, dar a fost decizia strict a antrenorului și nu are nimeni ce să facă. Nu știu ce putea fi făcut. Nimeni nu poate interveni peste antrenor. Aici nu e ca în România. Nu ține de mine sau de conducerea clubului”, a spus Moţi.

Claudiu Keşeru este şi deţinătorul unui record la FCSB. El este jucătorul cu cele mai multe goluri marcate într-un singur meci din istoria clubului reuşind să înscrie toate cele şase goluri ale echipei în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, câştigat cu 6-0.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru, omul record la FCSB!

Keşeru deţine un record şi pe plan european din prima sa perioadă de la FCSB. Atacantul a marcat cel mai rapid hattrick din istoria Europa League, reuşind să înscrie de trei ori în meciul cu Aalborg între minutele 61 şi 72.

Atacantul român şi-a pierdut locul în prima reprezentativă după ce a fost trimis la echipa a doua a celor de la Ludogoreţ, însă transferul la FCSB îi poate netezi întoarcerea la echipa naţională, acolo unde a bifat 42 de selecţii.

FCSB avea nevoie de un atacant veritabil, în condiţiile în care această poziţie a fost deficitară în ultimii ani. Pe postul de atacant central, FCSB îl are şi pe Ivan Mamut, însă până acum vârful adus de la Craiova nu a confirmat.

  • 34 de ani are Claudiu Keşeru
  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Keşeru

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,42 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT