News

Claudiu Manda, dezlănţuit la TV. Soţul Olguţei Vasilescu a spus adevărul despre mitingul PSD din Craiova

14.04.2019 | 21:55
Claudiu Manda dezlantuit la TV Sotul Olgutei Vasilescu a spus adevarul despre mitingul PSD din Craiova

Claudiu Manda, senator PSD, s-a dezlănțuit la TV, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3. Soțul Olguței Vasilescu a spus adevărul despre mitingul PSD din Craiova, contracarat fiind de Violeta Vijelie, membru PNL.

Claudiu Manda s-a dezlănțuit la TV

În urma schimbului de replici dintre cei doi, a ieșit adevărul la suprafață! Violeta Vijelie a menționat că oamenii care au fost prezenți la miting sunt oameni săraci, fără educație, aduși cu forța. La cele auzite, Manda a spus că ar trebuie să ne uităm la atmosfera de le eveniment pentru a ne da seama dacă românii sosiți au fost plătiți ori ba.

Oamenii au fost aduși prin amenințări. Vorbim despre niște oameni foarte săraci, niște oameni care nu au educație. Au venit sub presiune. Trăiesc dintr-un salariu dat de la stat. Când îi sună șeful și le zice că trebuie să vină la miting ca să-și păstreze locul de muncă… nu au ce face”, a spus membrul PNL.

Claudiu Manda, dezlănţuit la TV. Soţul Olguţei Vasilescu a spus adevărul despre mitingul PSD din Craiova
Soţul Olguţei Vasilescu a spus adevărul despre mitingul PSD din Craiova

Senatorul a spus adevărul despre mitingul PSD din Craiova

”Dacă era cineva adus cu forța… acest lucru se putea observa din atmosfera de acolo. Oamenii au rezonat la mesajele noastre. S-a văzut asta! La miting au fost peste 40.000 de oameni. Au venit mai mulți oameni decât ne așteptam. PNL Dolj va lua sub 40.000 de voturi la alegerile din 26 mai 2019. PSD Dolj va lua aproximativ 142.000 voturi, iar PNL Dolj sub 40.000 voturi. Atunci vom vedea cât de mult ne-au bătut.

Claudiu Manda, dezlănţuit la TV. Soţul Olguţei Vasilescu a spus adevărul despre mitingul PSD din Craiova
Manda, indignat de părerea membrului PNL care admite că oameni prezenți la miting

Când văd cum se raportează la mitingul de la Craiova… îmi dau seama cât de mult îi doare și cât de mult îi frustrează. E clar că suntem pe drumul cel bun. Am primit mii de mesaje de încurajare de la români după mitingul PSD de la Craiova. Am primit și sub 100 de mesaje care conțineau jigniri. Acest lucru îmi arată că suntem pe drum cel bun”, a spus Claudiu Manda furios.