Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, scandal la secția de votare cu o femeie în vârstă: „Puteam să vă fiu bunică”. Video

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, scandal la secția de votare cu o femeie în vârstă: „Puteam să vă fiu bunică”. Video
Claudiu Manda, scandal înainte de votul pentru alegerile europarlamentare *foto: jurnal de oltenia

Senatorul PSD Claudiu Manda, soțul fostului ministru Lia Olguța Vasilescu și locul 3 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare a avut o altercație la o secție de votare din Craiova. Manda a fost așteptat de o femeie în vârstă cu care a avut un schimb de replici mai puțin elegant. Totul a fost surprins de o altă persoană prezentă în incinta de votare.

Claudiu Manda, scandal cu o femeie bătrână la secția de votare

Astfel, politicianul PSD a avut un schimb de replici deloc elegant cu femeia în vârstă, pe care a și luat-o peste picior când aceasta l-a anunțat că vrea să îi schimbe din funcție. VEZI VIDEO AICI Schmbul de replici dintre Manda și alegătoare a fost următorul:

Manda: „Să ne schimbați pe noi? Dar nu acum, data viitoare!”
Femeia în vârstă: „Nu, nu. Acum, acum! Diseară”
Manda: „Mai așteptați!”
Femeia în vârstă: „Fiți elegant cu mine, că puteam să vă fiu bunică!”
Manda: „Poate chiar străbunică, dacă mă nășteam mai târziu!”
Femeia în vârstă: „Ești obraznic!”

Claudiu Manda, scandal înainte de votul pentru alegerile europarlamentare *foto: hepta.ro

Claudiu Manda, încă o dată în lumina reflectoarelor în mod negativ

Nu este prima oară când Claudiu Manda își pierde răbdarea. Ultima dată când a avut o răbufnire a fost în direct la Antena 3, în momentul în care a fost întrebat de absența celor opt spitale regionale promise în campania electorală: „Tot la spitale mă întrebați? Întrebarea este una răutăcioasă, nu am ce să comentez! Suntem într-un mandat de patru ani de zile, nu am promis că le facem pe toate într-o singură zi. Suntem pe drumul cel bun”, spunea atunci soțul Olguței Vasilescu.

De asemenea, candidatul PSD la alegerile europarlamentare a apărut în atenția presei după ce a fost prins conducând cu o viteză mult peste limita legală și i-a fost luat carnetul.

Închide ×