Life

Claudiu Molnar, postare sfâșietoare la trei săptămâni de la moartea soției sale, Anca: ”Te-ai ascuns după o stea”

Claudiu Molnar, mesaj dureros la trei săptămâni de la decesul partenerei de viață, Anca. Make-up artistul nu a fost uitat.
02.07.2024 | 14:59
Claudiu Molnar postare sfasietoare la trei saptamani de la moartea sotiei sale Anca Teai ascuns dupa o stea
Claudiu Molnar, mesaj dureros la trei săptămâni de la decesul partenerei de viață, Anca. Make-up artistul nu a fost uitat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Claudiu Molnar, postare sfâșietoare la trei săptămâni de la moartea soției sale, Anca. Bărbatul traversează o perioadă neplăcută, însă are speranța că frumoasa parteneră de viață îl veghează din Ceruri, ascunsă după o stea.

Claudiu Molnar, mesaj dureros la trei săptămâni de la decesul partenerei de viață, Anca. Make-up artistul nu a fost uitat

Claudiu Molnar, mesaj dureros la trei săptămâni de la decesul partenerei de viață, Anca. Make-up artistul nu a fost uitat de bărbatul cu care s-a căsătorit în septembrie 2011 și alături de care a devenit mamă de băiat.

ADVERTISEMENT

A lăsat în urma sa multă durere și suferință, dovadă că bărbatul care continuă afacerea pornită de aceasta, postează frecvent imagini și filmări cu cea care l-a făcut tată. Tristețea pare un cuvânt definitoriu pentru el.

„Mi-e așa de dor de tine / De arde inima în mine / Sufletul mi-e îmbrăcat / Doar cu lacrimi și oftat. / Mă topesc de al tău dor / Îngerul meu păzitor / Te-ai ascuns după o stea / Și veghezi la viața mea.

ADVERTISEMENT

Te iubesc infinit!”, este mesajul dureros pe care Claudiu Molnar l-a lăsat pe pagina de Facebook, legat de o filmare cu regretata sa soție, Anca. Regretatul make-up artist din Timișoara a murit la 35 de ani, pe 11 iunie 2024.

„Acolo sus cerul are cea mai frumoasă și specială stea. Ești primul meu gând când mă trezesc și ultimul când adorm”, a mai transmis bărbatul cu altă ocazie, tot pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Soțul regretatei Anca Molnar nu poate trece peste suferința lăsată în urma sa de femeia care a încetat din viață din cauza unei boli nemiloase. S-a luptat o perioadă lungă, dar din păcate, organismul a cedat la un moment dat.

Anca și Claudiu Molnar, suflete pereche

Anca și Claudiu Molnar au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Bărbatul consideră că au fost suflete pereche și că iubirea dintre ei va fi veșnică pentru că nici moartea nu îi poate separa pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

„Te-am găsit fără să te caut, m-am îndrăgostit de tine fără să mă străduiesc. M-ai făcut să zâmbesc când nici măcar nu credeam că mai reușesc. Așa că nimeni nu-ți poate lua locul vreodată. 

Te iubesc pentru totdeauna, Anca”, a mai scris la un moment dat Claudiu Molnar pe social media. Pagina sa este încărcată cu imagini cu regretata parteneră de viață, care a fost o persoană cunoscută în Timișoara.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în...
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în 2024, cel mai ieftin
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Cele mai stupide morți. Tragedii ce nu pot fi explicate
Cele mai stupide morți. Tragedii ce nu pot fi explicate
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat