Alegeri 2024

Claudiu Năsui, după ce Elena Lasconi a preluat șefia USR: „Partidul are acum absolut toate soluțiile de reformă pentru România”

Claudiu Năsui: „USR are absolut toate soluțiile de reformă pentru România”. Valorile partidului, „întruchipate moral” de Elena Lasconi
27.06.2024 | 11:35
Claudiu Nasui dupa ce Elena Lasconi a preluat sefia USR Partidul are acum absolut toate solutiile de reforma pentru Romania
Claudiu Năsui spune că toate valorile USR sunt reprezentate de Elena Lasconi / Foto: Facebook, Claudiu Năsui
ADVERTISEMENT

Claudiu Năsui, vicepreședintele USR, a vorbit, joi, despre calitățile noului lider, Elena Lasconi, spunând că „întruchipează moral toate valorile” partidului. USR, a subliniat Năsui, „are absolut toate soluțiile de reformă pentru România”.

„Nu cred că poate să mintă”

Claudiu Năsui, vicepreședintele USR, a subliniat, joi, calitățile noului lider al partidului, Elena Lasconi, în urma victoriei obținute de aceasta, miercuri, după alegerile interne din USR. Elena Lasconi a câștigat președinția partidului obținând 68,14% din voturi, cu mult în fața contracandidaților Cristian Seidler (16,57%), Radu Hossu (12, 54%) și Gabriel Filip (2,74%).

ADVERTISEMENT

„În primul rând, aș zice autenticitatea, faptul că este foarte sinceră. Din discuțiile pe care le-am avut cu ea până acum, ea deja crede în toate ideile pe care le prezintă, nu trebuie să facă un efort sau ceva de genul (…), nu cred că poate să mintă, nu o văd făcând lucrul acesta, cred că s-ar vedea pe ea dacă ar fi în postura de a face așa ceva, deci cred că e o persoană extrem de sinceră”, a declarat Claudiu Năsui, la B1TV,  întrebat despre calitățile noului președinte al USR.

„A reușit și în afara politicii, și în politică”

Claudiu Năsui a subliniat că Elena Lasconi, care a anunțat că candidează și pentru alegerile prezidențiale, a reușit atât ca politician cât și ca primar al municipiului Cîmpulung Muscel, unde, desi a fost „atacată” a reușit să performeze în administrație și să-și adjudece și un al doilea mandat.

ADVERTISEMENT

„Cred că e o persoană care a trecut deja testul pieței, a reușit și în afara politicii, și în politică. Este o persoană care cât a fost primar la Câmpulung a fost extrem de atacată și a reușit, totuși, fără majoritate în consiliu, să facă investiții cât bugetul Câmpulungului pe 40 de ani, motiv pentru care a mai câștigat încă o dată primăria cu un scor foarte bun (…), cam 70% a luat și în USR (…). A reușit și să aibă majoritate în consiliu de data aceasta”, a spus deputatul USR.

„USR are absolut toate soluțiile pentru România”

În continuare, Năsui a mai spus că USR este o formațiune politică care „are absolut toate soluțiile pentru România”, un partid de dreapta, deschis spre reformă, pentru mediu de afaceri, pentru un trai decent, și că Elena Lasconi „întruchipează moral toate valorile USR”.

ADVERTISEMENT

„E o persoană sinceră, o persoană care a dovedit și o persoană care întruchipează moral toate valorile USR. USR este un partid pro-libertate, este un partid de centru-dreapta, este un partid pro-mediu de afaceri, pro-business, pro-salarii decente. Este un partid care are absolut toate soluțiile pentru România, de reformă, pentru că de fapt aici este locul unde ne împotmolim. Ne plac politicienii, ne plac nume, prenume, este unul astăzi, este altul, dar în esență ce rămâne sunt reformele – și până acum în România nu s-au făcut reforme”, a mai spus Claudiu Năsui.

 

 

De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Pericolul Mercedes și BMW. Dezvăluiri cutremurătoare despre mașinile germane
Pericolul Mercedes și BMW. Dezvăluiri cutremurătoare despre mașinile germane
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”