Alegeri 2024

Claudiu Năsui, USR: ”Ciolacu vrea să își dea aura de președinte care nu a început încă mandatul”

Claudiu Năsui, atac dur la adresa premierului Marcel Ciolacu. ”Vrea să își dea aura de președinte care nu a început încă mandatul”.
02.07.2024 | 21:30
Claudiu Nasui USR Ciolacu vrea sa isi dea aura de presedinte care nu a inceput inca mandatul
Claudiu Năsui, USR: ”Ciolacu vrea să își dea aura de președinte care nu a început încă mandatul” Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deputatul USR, Claudiu Năsui, a declarat, marți, că Marcel Ciolacu, prin consultările pe care le-a avut cu partidele politice, a vrut să evidențieze cum va arăta un potențial mandat al său la Cotroceni.

”Ciolacu vrea să își dea aura de președinte care nu a început încă mandatul”

“Probabil că domnul Ciolacu vrea să își dea aura aceasta de președinte care nu a început încă mandatul dar cumva vrea să fie acolo și să arate lumii cum ar arăta o președinție Ciolacu, cu el care încearcă să pună pe toată lumea de acord.

ADVERTISEMENT

E un fel de demo, un preview pentru cum va fi o potențială președinție Ciolacu. Eu zic că nu trebuia să facă lucrul acesta pentru că deja știm cum arată o domnie Ciolacu”, a declarat Claudiu Năsui, la B1 

Deputatul USR a subliniat că Marcel Ciolacu este unul dintre cei mai vechi politicieni, ”de multă vreme conduce PSD-ul și chiar de peste un an este prim-ministru și vedem acțiunile pe care le-a luat”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Claudiu Năsui este de părere că Marcel Ciolacu vrea să își creeze o imagine în antiteză cu liderul PNL, Nicolae Ciucă.

“Cred că ce vrea este să își facă această antiteză față de domnul Ciucă. Oamenii aceștia au fost la guvernare în ultimii ani și au conlucrat perfect.

ADVERTISEMENT

Nu au agreat un candidat unic și atunci trebuie să mimeze opoziția și atunci domul Ciolacu vrea să pară unificatorul și să îl pună în colț pe domnul Ciucă”, a mai spus Năsui.

Potrivit deputatului USR, problema este că ”domnul Ciucă l-a susținut pe domnul Ciolacu și se va înțelege cu el în secunda doi după alegeri”.

ADVERTISEMENT

”Este doar un calcul politic”

Totodată, acesta a subliniat că Alianța PSD-PNL nu s-a întâlnit ”să vorbească despre problemele cu adevărat grave ale românilor care sunt de fapt creșterea cheltuielilor statului și creșterea taxelor”.

În plus, reprezentantul USR a ținut să precizeze că toate discuțiile și negocierile despre data alegerilor sunt doar un calcul politic.

”Dacă tot mimează o neînțelegere să fie una pe un fond, pe ceva unde putem și noi să spunem, da, ăștia luptă pentru poporul român sau este o poziție care este mai bună pentru poporul român. În cazul datei alegrilor este total irelevant pentru că este doar un calcul politic”, a conchis Claudiu Năsui.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!