Fotbal intern

Claudiu Niculescu a condus primul antrenament la Dinamo! Foto

24.09.2018 | 14:04
Claudiu Niculescu a condus primul antrenament la Dinamo. Noul tehnician din "haită", alături de colaboratori

Proaspăt instalat pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare, Claudiu Niculescu a condus primul antrenament la Dinamo, înainte de debutul din Cupa României. Cel care l-a schimbat pe Florin Bratu a fost prezentat oficial în dimineaţa zilei de luni, după care a mers la prima şedinţă de pregătire a echipei la care a făcut furori în cariera de fotbalist.

Dacă în timpul conferinţei de presă se auzeau s candările fanilor împotriva conducerii clubului, după ce “Clau-gol” a ieşit din sală şi s-a îndreptat spre antrenament, suporterii l-au aplaudat iar fostul atacant al echipei a dat mâna cu fiecare în parte. Apoi a mers liniştit să-şi cunoască noii elevi.

Claudiu Niculescu, la primul antrenament cu Dinamo

Niculescu şi-a început discursul anunţând că vrea să-şi apropie fanii: “În primul rând, cel mai important obiectiv pe termen scurt e să readucem suporterii la stadion. Ştiu ce înseamnă suporterii lui Dinamo, ştiu foarte bine că pot influenţa jocul echipei. Când încurajează echipa sunt cei mai frumoşi din România, nu are rost să o repet pentru că o tot spun de 20 de ani”. După care a mers la antrenament, acolo unde jucătorii îl aşteptau cu o mină concentrată pe ceea ce aveau de făcut.

Cel mai degajat dintre toţi a fost Dan Nistor, cel care a fost salvat de venirea lui Claudiu Niculescu la club. Noul antrenor îl vrea în continuare la echipă şi acesta chiar îşi va păstra banderola, iar la antrenament s-a văzut că atitudinea acestuia s-a schimbat. De la jucătorul care tasta pe telefon în a doua repriză a meciului cu FC Poli Iaşi, Nistor a devenit zâmbitorul de la şedinţa de pregătire:

Claudiu Niculescu a condus primul antrenament la Dinamo. Dan Nistor zâmbeşte la şedinţa de pregătire condusă de noul tehnician
Claudiu Niculescu a condus primul antrenament la Dinamo. Dan Nistor zâmbeşte

Niculescu a susţinut prima şedinţă de pregătire la Dinamo din postura de antrenor al clubului în Ştefan cel Mare. Meciul de debut al lui Claudiu Niculescu pe banca lui FC Dinamo Bucureşti va avea loc marţi, 25 septembrie, contra celor de la Dacia Unirea Brăila, în şaisprezecimile Cupei României. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.