Fotbal intern

Claudiu Niculescu, după ce a fost dat afară de la Dinamo: “Poate m-am grăbit”

15.10.2018 | 20:40
Claudiu Niculescu, după ce a fost dat afară de la Dinamo. Antrenorul în meciul de fotbal dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti

Mircea Rednic a venit antrenor la FC Dinamo Bucureşti, după ce Claudiu Niculescu a fost dat afară. Fostul tehnician din “Groapă” spune că nu are regrete pentru cele întâmplate, deşi admite că poate a ales să vină în “haită” într-un moment nepotrivit.

“Clau-gol” a relatat ce discuţie a avut cu “Puriu”, după ce acesta l-a sunat să-i spună că îi pare rău pentru cele întâmplate: “Sunt bine. Am văzut şi eu conferinţa, am vorbit cu nea Mircea ieri. Discuţia a decurs aşa cum a relatat-o şi dânsul, mi-a zis că îi pare rău şi că mă apreciază şi eu la fel. I-am urat mult succes şi cam atât, în rest nu am dezvoltat prea mult. Nu am mai vorbit cu nimeni din conducere, acum stau şi mă odihnesc o perioadă. Nu am vorbit cu nimeni de la Voluntari.

Ce zice Claudiu Niculescu după ce a fost dat afară de la Dinamo

Poate m-am grăbit şi am venit într-un moment nepotrivit. M-am dus cu sufletul deschis, nu am regrete, m-am dus să-mi fac treaba. Nu am ce să fac, asta e viaţa antrenorului. Nu este absolut deloc în regulă, dar iată că mi s-a întâmplat şi mie. Nea Mircea m-a sunat, ştiam că e plecat din Bucureşti, chiar voiam să-l suni azi, dar nu am mai apucat pentru că m-a sunat dânsul.

Claudiu Niculescu după ce a fost dat afară de la Dinamo. Claudiu Niculescu în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, vineri 28 septembrie 2018
Claudiu Niculescu după ce a fost dat afară de la Dinamo. Claudiu Niculescu în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Am refuzat din start să fiu director general, cum era Danciu. Mi-am ales drumul când m-am lăsat de fotbal, acela de a fi antrenor . Nu mai înţelegea nimeni nimic. Mie mi s-a întâmplat după 13  antrenamente, aveam un vis”, a spus Claudiu Niculescu la un post de televiziune.

Claudiu Niculescu a mărturisit că este frustrat după ce a fost demis din Ştefan cel Mare şi nu ar mai reveni în curând la club: “Sincer? Mă feresc să fiu radical pentru că frustrarea nu a trecut, mi-am dorit mult timp să ajung acolo şi din păcate s-a întâmplat asta”, a încheiat Niculescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN