Fotbal intern

Claudiu Niculescu, după Dinamo – Sepsi 0-0. “Mă nemulţumeşte rezultatul! Meritam 3 puncte!”

29.09.2018 | 00:09
Claudiu Niculescu dupa Dinamo  Sepsi 00 Ma nemultumeste rezultatul Meritam 3 puncte
ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu a vorbit după meciul disputat de Dinamo cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-0, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. Acesta a fost primul meci al lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a “câinilor” din actuala ediţie.

În primele 10 etape din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, echipa pregătită de Claudiu Niculescu a obţinut 3 victorii, a remizat de două ori şi a fost învinsă de 5 ori. Rezultatele “câinilor” de la începutul ediţiei actuale au dus la decizia oficialilor lui FC Dinamo Bucureşti de a-l demite de Florin Bratu.

ADVERTISEMENT

“Cred că nu am avut noroc. Am dominat repriza a doua, am pus presiune pe adversar, dar nu am reuşit să marcăm. Meciul a fost anost, echilibrat în prima repriză. Am făcut o schimbare la pauză şi am riscat în minutul 70 introducând al doilea atacant. Am avut mai multe ocazii ca ei. Ne-au pus probleme o singură dată pe final de joc la o fază fixă. Mâine o să avem o analiză şi o să vedem. Mă nemulţumeşte rezultatul, dar ei arătat altă atitudine în această seară. Şi-au dorit foarte mult să câştige acest meci, dar nu am reuşit să spargem defensiva lui Sepsi. Mai avem mult de muncă şi o să ne concentrăm pe acest lucru. Trebuie să câştigăm pentru că trec etapele şi nu este ok.

Aseară am făcut un antrenament şi am lucrat foarte mult tactic ofensiv şi defensiv. Avem un singur antrenament împreună, iar de săptămâna viitoare trebuie să reglăm lucrurile care nu merg. Am foarte mare încredere că o să rezolvăm problemele. Am avut puţine emoţii pentru că m-am întors după atâta timp pe gazonul unde am făcut performanţă. Am revăzut o parte dintre suporterii care mă încurajau când jucam aici. Îmi pare rău că nu am câştigat, dar le promit că aceşti băieţi vor da totul pe teren pentru că locul nostru nu e aici. Avem jucători de calitate în echipă şi o să mă gândesc dacă o să jucăm cu doi atacanţi.

ADVERTISEMENT

La prima vedere situaţia nu e grav, dar eu momentul să câştigăm. Mai avem foarte multe etape şi sunt multe puncte puse în joc, dar trebuie să câştigăm. În seara asta meritam victoria, am avut mai multe ocazii, am dominat meciul. Asta e! Aşa s-a termint acest meci, trebuie să îl uităm şi să ne întoarcem la treabă pentru că avem foarte multe de făcut. Toţi jucătorii sunt importanţi pentru mine. Totul depinde de evoluţiile lor. Vor juca dacă au evoluţii bine. Este bine că nu am primit gol în această seară şi ei au avut o singură ocazie şi aia din fază fixă”, a spus Claudiu Niculescu.