Fotbal intern

Niculescu, lăudat de ilfoveni: “E cel mai bun antrenor din lume”. Cine ar fi putut sa ajungă în locul său la FC Voluntari

FC Voluntari a reuşit să câştige două trofee în 2017, Cupa şi Supercupa României, iar oficialii clubului ilfovean sunt mulţumiţi că au făcut o alegere bună atunci când l-au adus la...
11.07.2017 | 13:59
Niculescu laudat de ilfoveni E cel mai bun antrenor din lume Cine ar fi putut sa ajunga in locul sau la FC Voluntari
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a reuşit să câştige două trofee în 2017, Cupa şi Supercupa României, iar oficialii clubului ilfovean sunt mulţumiţi că au făcut o alegere bună atunci când l-au adus la echipă pe Claudiu Niculescu. Dan Leasă, managerul general al clubului, a declarat că un alt antrenor a fost la un pas să ajungă la Voluntari înaintea fostului atacant dinamovist.

“Am avut o tentativă să-l aducem şi pe Edi Iordănescu, dar din păcate ne-a refuzat. Este un tip tânăr, foarte preocupat, probabil vom lucra şi cu el. Niculescu se simte bine la Voluntari şi ar trebui să plece de aici doar la o echipă puternică de afară”a declarat Dan Leasă pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Conducătorul celor de la FC Voluntari este încântat de Claudiu Niculescu, acesta afirmând că fostul atacant ar merita să primească titlul de cel mai bun antrenor al lumii după ce a reuşit să cucerească două trofee în trei luni de mandat. “Claudiu Niculescu este tehnicianul anului în lume, după ce a luat două trofee în trei luni. Nu ştiu pe cineva care să mai fi reuşit aşa ceva”.

FC Voluntari va debuta în noul sezon împotriva lui FCSB. Meciul se va juca duminică, 16 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Claudiu Niculescu a intrat în istoria fotbalului românesc după ce a devenit primul care câştigă Cupa şi Supercupa României atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Fostul atacant reuşise să câştige cele două trofee în 2005, în perioada în care juca pentru Dinamo Bucureşti.

ADVERTISEMENT