Lăudat pentru refuz: “E băiat deştept! De ce să se compromită?”

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
22/11/2017, 18:53
Lăudat pentru refuz: “E băiat deştept! De ce să se compromită?”

Claudiu Niculescu e lăudat de oamenii din fotbal pentru faptul că a refuzat-o pe Dinamo. Marius Stan, care s-a aflat şi el în discuţii pentru a ajunge în Ştefan cel Mare în postura de preşedinte în acest sezon, afirmă că Niculescu a făcut bine că nu a acceptat oferta lui Ionuţ Negoiţă pentru că situaţia de la Dinamo nu permite performanţa în acest moment. 

“A judecat perfect. Are un club stabil la Voluntari. E băiat deştept Claudiu. E bine că nu a venit să se lege la cap cu un club ca Dinamo într-o astfel de situaţie. El îşi doreşte să vină la Dinamo, dar ăsta era cel mai nepotrivit moment. Putea avea 2-3 rezultate de conjunctură şi apoi pica. Cluburile se înţeleseseră, refuzul lui Claudiu a fost decisiv în această mutare. El are un trecut dinamovist fără pată, pentru ce să se compromită?”, a afirmat Marius Stan pentru Telekomsport. 

“Refuzul lui Claudiu Niculescu e o pată pentru club!”

Marius Stan e de părere că oamenii din Ştefan cel Mare au primit o lovitură importantă prin refuzul lui Niculescu de a prelua echipa şi spune că acesta e momentul în care trebuie să devină clar pentru toată lumea că Dinamo nu mai e ce-a fost. 

“Claudiu e un antrenor aflat la început de drum în carieră, iar acest refuz este o pată pentru club. E clar că Dinamo nu mai e ceea ce a fost. Pentru că lui Niculescu nu-i poate spune nimeni că nu e dinamovist şi uite, că şi el l-a refuzat pe Negoiţă”, a spus Marius Stan. 

Închide ×