Fotbal intern

Claudiu Niculescu, nervos după Botoşani – Dinamo 2-0. “Nu mai e de glumă! Sunt foarte supărat!”

09.10.2018 | 00:03
Claudiu Niculescu nervos dupa Botosani  Dinamo 20 Nu mai e de gluma Sunt foarte suparat
ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu a vorbit după meciul Botoşani – Dinamo, scor 2-0, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Antrenorul din “Ştefan cel Mare” a explicat unde au greşit elevii săi şi a ţinut să le transmită un ultimatum celor care nu dau randament 100%. Claudiu Niculescu promite o revenire a “câinilor” după pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale a României.

Răzvan Oaidă a deschis scorul în minutul 3 al partidei disputate pe stadionul “Municipal”, iar Fabbrini a mărit avantajul în minutul 90.   Gicu Grozav a avut ocazia să debuteze în noua ediţie pentru gruparea din “Ştefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu a cedat nervos după Botoşani – Dinamo 2-0. Avertisment pentru jucătorii săi

“Cum crezi că aş putea să fiu când echipa pierde cu 2-0? Sunt foarte, foarte supărat! Nu mă aşteptam ca jucătorii să facă acele greşele individuale. Am făcut o greşeală mare în minutul 2, iar după aceea i-am dominat! Nu sunt mulţumit absolut deloc! Am transmis un mesaj înaintea jocului, dar nu au înţeles. Cei care nu vor face ceea ce le cer vor sta în tribună. Acum o să fac o analiză! Sunt nemulţumit de mulţi dintre ei. O să le arăt clar ce au făcut şi ce trebuie să facă. Este ruşinos! Avem la dispoziţie două săptămâni să pregătim meciul cu Dunărea Călăraşi. Trebuie să intrăm cu capul în zid. Nu mai e de glumă! Mie îmi e ruşine! Ar trebui să ne fie tuturor ruşine pentru locul pe care îl ocupăm în clasament. Nu trebuie să cedăm, iar după ce se reia competiţia trebuie să urcăm în clasament.

Eu am foarte mare încredere că pot să redresez situaţia. I-am văzut la antrenament, dar nu pot ieşi din starea de dinainte. Ei aveau moralul scăzut. Am trecut prin momente grele şi când jucam eu pentru această echipă, dar caracterele adevărate se văd în momente dificile. A trebuit să forţăm, să introducem jucători mai proaspeţi ca să desfacem apărarea aglomerată a celor de la Botoşani. Am făcut greşeli foarte mari! Am vorbit ceva la pauză şi au făcut altceva. La golul doi a fost un fault, dar a lăsat golul să continue! Asta este! Ideea este că trebuie să dăm drumul la treabă cu adevărat pentru că nu mai e de joacă”, a spus Claudiu Niculescu,

ADVERTISEMENT

…despre Gicu Grozav: “Nu m-am gândit ca Gicu Grozav să intre 40-50 de minute. Am vorbit cu el ca să joace 15-20 de minute pe final dacă scorul era favorabil. El nu a mai jucat din luna mai într-un meci oficial. A evoluat destul de bine şi este un jucător de valoare care poate ajuta această echipă.”

Tags: