Fotbal intern

Claudiu Niculescu, noul antrenor de la Voluntari după rezilierea cu Mutu?!

19.06.2018 | 10:34
Claudiu Niculescu noul antrenor de la Voluntari dupa rezilierea cu Mutu

Echipa ilfoveană este aproape de o numire surprinzătoare pe banca tehnică. Claudiu Niculescu, noul antrenor de la Voluntari după rezilierea cu Mutu.

Marţi este ziua decisivă pentru stabilirea situaţiei Briliantului. FANATIK.RO a aflat cum a ajuns situaţia grupării ilfovene de interes maxim pentru Gigi Becali şi Cristi Borcea!

Probleme cu demiterea “Briliantului”: la mijloc sunt bani publici

Conducerea celor de la Voluntari vrea să scape cu orice preţ de Adrian Mutu, care a fost plecat pentru câteva zile într-o vacanţă de vis la Cannes. Pentru a face acest lucru, trebuie să îi achite fostului internaţional şi staff-ului său o sumă de aproximativ 200.000 de euro. Mutu, care a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO şi care nu fusese încă anunţat oficial despre demiterea de la Voluntari, nu este dispus să cedeze nici un ban din această sumă. Conform informaţiilor noastre, Consiliul Director al clubului ilfovean căuta, împreună cu primarul Florin Pandele, soluţii pentru rezolvarea rapidă a situaţiei. Fiind vorba de bani publici la mijloc, Voluntari nu poate plăti sume foarte mari fără justificări serioase, iar în cadrul clubului există dubii legate de oportunitatea demiterii lui Mutu, un antrenor cu care echipa a jucat slab, dar care a reuşit in extremis salvarea de la retrogradare.

Claudiu Niculescu, noul antrenor de la Voluntari. Pandele-Becali-Borcea, tridentul-minune!

Cu toate că situaţia nu este foarte clară, cei de la Voluntari sunt convinşi că vor rezilia contractul cu Mutu în cursul zilei de marţi. Înlocuitorul “Briliantului” ar putea fi, conform informaţiilor FANATIK.RO, nimeni altul decât Claudiu Niculescu. Negocierile dintre Voluntari şi cuplul Adi Ilie – Costel Gâlcă au intrat în impas, iar primarul Florin Pandele s-a orientat rapid spre fostul său antrenor, cu care a avut o relaţie şef-angajat perfectă. Pandele a apelat la naşul Gigi Becali, care a discutat apoi cu finul Cristi Borcea. Acesta din urmă l-a contactat pe Claudiu Niculescu, care este finul său, şi l-a rugat să se întoarcă la Voluntari. Niculescu şi-a dat acordul de principiu şi sunt şanse uriaşe să fie anunţat drept noul antrenor de la Voluntari după ce rezilierea contractului lui Adi Mutu va fi oficială. Clau-gol urmează să îl aibă preparator fizic pe Yuksel Yesilova, care a mai lucrat la Voluntari în 2015, înainte să plece în Turcia.

200.000 de euro trebuie să primească Mutu şi staff-ul lui de la Voluntari pentru rezilierea contractului