Fotbal intern

E pe făraş pentru că nu bagă copilul şefului! “Să mă fac de râs?”

Claudiu Niculescu are zilele numărate la Voluntari. Cauza nu sunt numai rezultatele echipei, ci şi o nemulţumire de ordin personal a directorului general Dan Leasă.
03.04.2018 | 11:55
E pe faras pentru ca nu baga copilul sefului Sa ma fac de ras
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a pierdut cu Gaz Metan Mediaş un meci în care a jucat 38 de minute în inferioritate numerică şi n-a luat gol, apoi a ajuns în 6 minute (55-61) în superioritate numerică şi a luat două goluri (70 şi 80), nereuşind pe final decât să reducă diferenţa (88). Supărarea e mare la echipa ilfoveană, 0-4 cu Iaşiul acasă, apoi 0-1 cu Craiova tot la Voluntari, acum 1-2 cu Gaz Metan, rezultate care au „subminat” reuşitele din deplasare, 3-2 la Timişoara sau 2-2 cu Sepsi.

Clasamentul play-out-ului s-a cam strâns după victoriile neaşteptate ale Juventusului în „Ştefan cel Mare” şi Gazului la Voluntari. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu este acum la doar 4 puncte de baraj şi 5 de „matineu”. Iar următoarele două etape le joacă împotriva primelor două clasate, la Botoşani şi apoi cu Dinamo pe teren propriu. Tensiunea este la cote maxime, la pauza meciului cu Mediaşul directorul general Dan Leasă a avut o ieşirea nervoasă la adresa arbitrilor şi a conducerii CCA, s-a lăsat cu înjurături grele, vezi amănunte AICI.

ADVERTISEMENT

Vrea să-l dea afară că nu-i bagă copilul în echipă!

Starea de mare nemulţumire a lui Leasă este alimentată nu numai de greşelile pe care le consideră el că le fac arbitrii împotriva lui FC Voluntari, nu mai vorbim de rezultatele negative de pe teren propriu (3 înfrângeri în cele 4 etape din acest an), dar şi de un „ghimpe” mai mult decât personal. Antrenorul Claudiu Niculescu nu-l foloseşte pe fiul său Mircea Valentin Leasă, 19 ani, fundaş, care a prins în acest sezon numai 6 minute în iarbă, cu Sepsi (3-0 la Voluntari în returul sezonului regular), şi restul pe banca de rezerve sau în tribună.

„Dacă n-are valoare ce să-i fac? Cum să-l bag? Să mă fac de râs?”

FANATIK.RO a aflat că, recent, între Dan Leasă şi Claudiu Niculescu a avut loc o discuţie mai „aprinsă” după ce antrenorul creionase primul „11” şi Leasă junior nu era în planurile sale. Directorul general i-a reproşat direct tehnicianului că nu-i bagă copilul la joc. „Dom’ne, nu te-nţeleg, dacă prindeam play-off-ul mai ziceam, dar aşa?!  Suntem în play-out, nu e nicio presiune (n.a. – era înaintea înfrângerii cu Gaz Metan), chiar n-are loc să joace şi el acolo?!”. Răspunsul a fost dur: „Dacă n-are valoare ce să-i fac? Cum să-l bag? Să mă fac de râs?”. Pumn în faţă pentru Leasă senior.  Care, contactat de FANATIK.RO a declarat: „Nu m-am certat cu Claudiu Niculescu, dar o să-i vină rândul şi băiatului meu. Deocamdată antrenorul îl preferă pe postul lui pe Daniel Benzar pentru regula U21”. 

ADVERTISEMENT

„Echipa nu joacă nimic, nu se aştepta nimeni la înfrângerea cu Gaz Metan, niciodată nu i-am văzut pe fotbaliştii noştri în halul ăsta. Este vina tuturor, a lor, a antrenorului, a conducerii. Claudiu Niculescu nu este în pericol să fie demis, dar trebuie să facă ceva cât mai urgent pentru că aşa nu se mai poate. oscilaţiile astea de formă sunt de neînţeles” – Dan Leasă

„Nu m-am certat cu Claudiu Niculescu, dar o să-i vină rândul şi băiatului meu. Deocamdată antrenorul îl preferă pe postul lui pe Daniel Benzar pentru regula U21” – Dan Leasă

ADVERTISEMENT

„Despre posibilitatea să fiu dat afară să întrebaţi conducerea clubului. De ce să mă tem? Se întâmplă peste tot atunci când nu sunt rezultate” – Claudiu Niculescu

364 de zile are Claudiu Niculescu de când a fost numit antrenor principal la FC Voluntari (3 aprilie 2017)

45 de meciuri a condus Claudiu Niculescu la FC Voluntari: 17 victorii, 11 egaluri şi 17 înfrângeri, golaveraj 51-56

trofee a cîştigat FC Voluntari, sigurele, de fapt din palmares, cu antrenorul Claudiu Niculescu pe banca tehnică: Cupa României (5-3 la loviturile de departajare, după 1-1 în minutul 120 cu Astra Giurgiu) şi Supercupa României (1-0 cu campioana Viitorul)

Tags: