Fotbal intern

Claudiu Niculescu pleacă de la Dinamo! ”Asta mi s-a propus. E strigător la cer, nu sunt un terchea-berchea”

13.10.2018 | 14:09
Claudiu Niculescu pleaca de la Dinamo Asta mi sa propus E strigator la cer nu sunt un tercheaberchea

Tehnicianul Claudiu Niculescu a anunțat că pleacă de la Dinamo București, deși i s-a propus funcția de director general. Antrenorul ”câinilor” s-a declarat dezamăgit de comportamentul oficialilor dinamoviști și nu credea că i se poate întâmpla așa ceva.

”E strigător la cer ce s-a întâmplat! Foarte urât, dar asta e țara în care trăim. Nu sunt un terchea-berchea! Am apucat să fac doar 13 antrenamente! Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva la Dinamo. Mi s-a propus postul de director general, dar am refuzat”, a spus tehnicianul la finalul meciului amical de la Ștefănești și în care a refuzat să stea pe banca tehnică.

Claudiu Niculescu pleacă de la Dinamo: ”Să vedem în ce termeni ne vom despărți”

”Nu voi mai continua, orice ar fi, dar azi mă voi întâlni cu cei din conducere ca să-mi justifice decizia și să vedem în ce termeni ne vom despărți. Dinamo a fost visul meu, spulberat după 13 antrenamente”, a mai afirmat Claudiu Niculescu, care pleacă de la Dinamo București după doar trei meciuri oficiale.

Claudiu Niculescu strigând la jucătorii săi în meciul Dinamo Bucuresti - Sepsi Sfantu Gheorghe
Claudiu Niculescu strigând la jucătorii săi în meciul Dinamo Bucuresti – Sepsi Sfantu Gheorghe

FANATIK.RO a scris că preşedintele Alexandru David şi secretarul general de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, s-au întâlnit cu Claudiu Niculescu vineri seară și i-au propus postul de director general, dar acesta a refuzat. ”Mă iei la mișto?”, au fost cuvintele tehnicianului dinamovist.

Mircea Rednic, salariu lunar de 10.000 de euro la Dinamo

Postul lui Claudiu Niculescu la Dinamo București va fi luat de Mircea Rednic, care va fi numit pentru a patra oară pe banca tehnică a ”câinilor”. ”Puriul” a confirmat pentru FANATIK.RO negocierile cu oficialii dinamoviști, dar a precizat că mai multe amănunte va putea da la începutul săptămânii viitoare.

Mircea Rednic va semna un contract pe doi ani cu Dinamo București și va primi un salariu lunar de 10.000 de euro, cu 3.000 de euro mai mult decât era remunerat Claudiu Niculescu.