Fotbal intern

Claudiu Niculescu, prima reacţie după ce a fost demis de la Dinamo! „E umilitor, dar nu am ce face”

13.10.2018 | 17:40
Claudiu Niculescu prima reactie dupa ce a fost demis de la Dinamo E umilitor dar nu am ce face

Dinamo s-a despărțit de Claudiu Niculescu și a postat pe site-ul oficial un comunicat de presă prin care îi mulțumește fostului atacant. Replica lui Niculescu nu s-a lăsat prea mult așteptată. Tehnicianul a precizat că a acceptat rezilierea contractului cu gruparea din Ștefan cel Mare și spune că nu a discutat nici măcar pentru o clipă cu finanțatorul formației, Ionuț Negoiță.

Nu am vorbit cu domnul Negoiţă. Am discutat cu conducerea clubului, aproximativ trei ore, am reziliat contractul. Îmi pare rău că mă despart aşa, pentru mine este dezamăgitor, dar sunt puternic şi o să o iau de la capăt. Nu am ce face, asta este meseria. Din punct de vedere profesional nu mi s-a reproşat absolut nimic. S-a ivit această oportunitate pentru club de a-l numi pe Mircea Rednic, un antrenor cu mare experienţă. Am înţeles, iar acum fiecare ne vedem de drum mai departe”, a declarat Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu, prima reacţie după ce a fost demis de la Dinamo! Claudiu Niculescu in meciul de fotbal FC Voluntari - CSM Iasi, din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Betano, disputat pe sadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, sambata, 3 februarie 2018. © FOTO: Stefan Constantin / Sport Pictures
Claudiu Niculescu a pierdut un singur meci pe banca tehnică a dinamoviștilor

Claudiu Niculescu, prima reacţie după ce a fost demis de la Dinamo!

Niculescu nu și-a ascuns regretul și a spus că momentul traversat la Dinamo a fost unul cu adevărat umilitor pentru el.

„Îmi pare rău că s-a încheiat aşa. Am convingerea că aş fi redresat echipa. E umilitor, dar nu am ce face. Mi-au propus să rămân director general, dar nu am vrut să accept pentru că eu am alt drum în viaţă, a adăugat Claudiu Niculescu.

20 de zile a stat Claudiu Niculescu pe banca tehnică a dinamoviștilor. Fostul atacant îi luase locul lui Florin Bratu care a fost pus pe liber după un conflict cu Dan Nistor. Trei partide a condus-o Niculescu pe Dinamo, acesta fiind învins o singură dată, în meciul cu FC Botoșani. Primul meci pentru acesta a însemnat calificarea în optimile Cupei României, după ce haita a trecut de Dacia Unirea Brăila.

  • 93 de goluri a înscris Claudiu Niculescu în perioada în care a jucat pentru Dinamo