Fotbal intern

Claudiu Niculescu revine pe banca tehnică în fotbalul românesc. Se bate cu Rapid la promovarea în prima ligă

02.03.2020 | 15:30
Claudiu Niculescu revine pe banca tehnica in fotbalul romanesc Se bate cu Rapid la promovarea in prima liga
ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu, ultima oară pe banca saudiților de la Al Tai, a revenit oficial în fotbalul românesc. Fostul mare atacant al lui Dinamo va lupta pentru promovarea în prima ligă din postura de antrenor al celor de la CS Mioveni, echipă aflată pe locul 2 în eșalonul secund.

Claudiu Niculescu a revenit pe banca tehnică și se va bate cu Rapid la promovarea în prima ligă

Startul de an 2020 în Liga a 2-a, cu un eșec și o remiză, i-a fost fatal antrenorului celor de la CS Mioveni, Marius Stoica. Conducerea clubului argeșean a decis schimbarea acestuia cu Claudiu Niculescu (43 de ani), tehnician care s-a mai aflat pe banca Mioveniului în sezonul 2014-2015.

ADVERTISEMENT

Niculescu va ocupa poziția de director tehnic și va răspunde de rezultatele echipei până la finalul sezonului în curs.

”În urma rezultatelor înregistrate de echipa noastră de fotbal în acest an, conducerea clubului a decis să întărească banca tehnică.  Astfel, Claudiu Niculescu a fost numit în funcţia de director tehnic al CS Mioveni, acesta urmând să răspundă de rezultatele echipei de fotbal.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Stoica va rămâne în continuare în corpul tehnic al antrenorilor de fotbal, de la CS Mioveni”, se arată în comunicatul emis luni de CS Mioveni pe site-ul oficial.

Niculescu, din nou în fotbalul intern după doi ani

Până să revină la CS Mioveni, Claudiu Niculescu a mai antrenat în carieră pe “U” Cluj, FC Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Voluntari şi Dinamo.

ADVERTISEMENT

În 2019 a avut o aventură la Al Tai, club de care s-a despărțit în octombrie. ”Clau-gol” și saudițiiau hotărât de comun acord să se despartă, după ce echipa a înregistrat trei înfrângeri consecutive.

În noua sa aventură de la CS Mioveni, Niculescu va avea obiectiv promovarea în Liga 1. După 22 de etape, noua sa echipă se află pe locul 2, poziție care promovează direct, cu 38 de puncte, la o lungime peste Rapidul lui Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Ca antrenor, Claudiu Niculescu a obținut cele mai importante performanțe oe banca celor de la FC Voluntari, alături de care a cucerit Cupa României în sezonul 2016-2017 și Supercupa României în 2017.

ADVERTISEMENT